1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Efterårsweekend på Møn med yoga og meditation

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:Vestmøn
Fra:26/10/2018 kl. 16:30
Til:28/10/2018 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:550
Tag et par dage ud af kalenderen midt i det travle efterår og dediker dem til dig selv. Her kan du trække dig fra hverdagens sædvanlige stressfaktorer og distraktioner som telefon og computer, genoplade dine egne batterier, gøre status og tune ind på det, der er vigtigt lige nu.

Dagene er designet til at bringe afspænding og nyt liv til krop, sind og sjæl. Weekenden skaber en ramme til at trække vejret lidt dybere end ellers, tjekke ind med dig selv og kalibrere efter hjertet. På programmet er masser af yoga, dybe åndedrag og vejrtrækningsøvelser, afspændinger og guidede meditationer. Derudover fælles refleksioner og egentid. Vi er omgivet af skøn natur, og maden bliver enkel og nærende. Alt sammen bidrager til, at både kroppen og sindet kan falde til ro, og livsenergien bliver næret. Så du skal egentlig bare læne dig tilbage og lade dig guide gennem weekenden og falde ind i det, der nu er. Du bestemmer selv, hvor meget og hvor lidt af det hele. Det er en weekend for dig.

Vi begynder fredag 26. oktober kl. 16.30 og slutter søndag 28. oktober omkring kl. 15.00. Du er velkommen til at ankomme fredag fra kl. 15.00.

VIL DU MED?
Weekenden er for alle, der ønsker et pusterum og et par rolige dage til at tjekke ind hos sig selv. Det kræver ingen forudsætninger at være med. Det eneste krav er et åbent hjerte og sind. Kom med dig selv eller tag din ven, kollega, mor eller søster med. Det er op til dig.

VORES RETREATSTED
Vi er omgivet af fred og ro i et dejligt yogacenter på Vestmøn. Det er et landsted smukt omkranset af marker og tæt ved både strand og skov. Der er 400 meter til vandet. Undervisningen foregår i en nybygget dome, et rundt dejligt yogarum med højt til loftet og udsigt over Østersøen. Maden er økologisk og vegetarisk. Giv besked på forhånd, hvis du har særlige behov i forhold til kosten, så vi kan sørge for, at du får det så godt som muligt. Weekenden er alkoholfri. Mobiltelefoner må gerne være slukket og blive på værelserne.

TRANSPORT
Du kan køre i bil til Møn. Det tager cirka halvanden time fra København. Tager du det offentlige, skal du bare tage toget til Vordingborg og derfra bus 660 til Stege. Så bliver du hentet der. Det tager cirka to timer, hvis du kommer fra Københavns hovedbanegård. Jeg prøver også at koordinere samkørsel, så du eventuelt kan køre med en anden deltager. Vi aftaler nærmere på forhånd. Transporten er ikke inkluderet i prisen.

PRIS FOR WEEKENDEN
Prisen er 2.800 kroner. Det inkluderer to overnatninger i dobbeltværelse, al undervisning og økologisk mad. Foretrækker du enkeltværelse, koster det 400 kroner ekstra. (Der er også firemandsværelser, hvis I er flere, der kender hinanden. Her kan I spare 100 kroner per person). Skriv i din tilmelding, hvad du foretrækker, så ser vi, hvad der kan lade sig gøre. Du skal selv medbringe sengelinned og håndklæde. Vil du hellere låne dernede, koster det 100 kroner ekstra.

TILMELDING
Meld dig til på christina@christinahernvig.com. Skriv dit navn, adresse, telefonnummer og mail i din tilmelding. Indbetaling til bankkonto 5471 1699107.

BETINGELSER
Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden. Skulle weekenden blive aflyst mod al forventning, tilbagebetales dit beløb selvfølgelig. Du er velkommen, også selvom du ikke har deltaget på et af mine kurser eller retreatweekender før. Er du i tvivl, om weekenden er for dig, er du velkommen til at ringe til mig på 61687810.

KÆRLIG HILSEN
Christina Hernvig

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger