1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Restorativ Treat

Arrangør:Yoga på Vesterbro
Placering:København
Fra:17/8/2018 kl. 19:00
Til:17/8/2018 kl. 21:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:188
Dette treat inviterer dig til at lande blidt i hverdagen gennem bevægelse, sansning og Restorativ yoga.

At komme tilbage fra ferie kan være en overgang og omstilling, hvor vi har brug for at nære os selv og gøre os klar, mentalt og fysisk, til at være i og med dagligdagen igen.

Brug dette treat til at mærke dig selv og integrere nogle af de oplevelser, stunder og indsigter du har haft i løbet af sommeren. Langsomt og opmærksomt kan du åbne op for hverdagen, så det bliver en hverdag du sætter pris på og nyder.

Vi starter ud med blid bevægelse og sanser kroppen indefra og bevæger os over i restorative stillinger. Restorativ yoga er en yogaform, hvor fokus ikke nødvendigvis er på at søge det intense stræk, men nærmere opdage værdien i hvile og restitution.

De blide stræk gør det muligt at blive i stillingerne i længere tid, ca. 3-15 min., og på den måde opleve ro og langsommelighed og give tid til at sanse det, der er. Ved brug af puder, tæpper og blokke bliver stillingerne støttet og inviterer din krop til at give slip og komme i dyb afspænding. Stillingerne bliver tilpasset den enkelte, da vi alle har forskellige kroppe og behov.

Alle er velkomne på workshoppen.

Underviser: Friederikke Sofia Krogh

Tilmelding: https://yogavesterbro.dk/restorativ-treat/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger