1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Dit onsdags frirum - Yin Yoga fordybelses forløb

Arrangør:Baggårds Ro
Placering:København
Fra:10/10/2018 kl. 17:00
Til:28/11/2018 kl. 18:15
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:428
Dit onsdagsfrirum - Yin Yoga fordybelses forløb

At give sig selv Yin Yoga er tage et pause fra hverdagen gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad. Yin Yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde. Denne dybdegående yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen, og opleves som accept og medfølelse.
Igennem de meditative stillinger får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, både følelsesmæssigt og i den fysiske krop.
Yin Yoga er en stille, meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de liggende eller siddende stillinger, som typisk holdes 3-7 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppens energibaner, meridianerne. Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen. På dette forløb anvendes også essentielle olier, klangskåle & massage bolde for at komme dybere ind i din praksis.

Når du vælger at deltage i et forløb, opnår du muligheden for at komme dybere i din yoga praksis end når du blot kommer til yoga indimellem. Med et forløb vælger du at dedikere tid til din egen personlige rejse og give dig selv mulighed for at udvikle dig både fysisk, mentalt og spirituelt.

Vi dedikerer hver onsdag fra 10. oktober til 28. november. I Alt 7 gange. (minus uge 42) Pris: 775 kr.

Tilmelding kan ske til Christina på mail cpj.baggaardsro@gmail.com eller mobil 31619195
Du sikre din plads ved betaling til Mobile Pay 30438
Tilmelding er bindende og refunderes ikke.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger