1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

ECO-RETREAT I GOA. Yoga, meditation og transformation i yogaens eget land

Arrangør:thildevesterby.com
Placering:Goa
Fra:27/1/2019 kl. 16:00
Til:4/2/2019 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:573

Tag med på et transformerende eco-retreat på magiske Yogamagic i Goa.

 

Højdepunkter - Daglig morgenyoga med udsigt over rismarker og palmer - Et af verdens bedste retreatsteder - Langsom, sund morgenmad med juicer og indiske specialiteter - Slentreture langs kilomertervis af hvide sandstrande - Goas farverige markeder: Anjuna Flea market og Saturday Night Market - Meditativ yin og restorativ eftermiddagsyoga - Guidede mindfulnessmeditationer - Vegetarisk middag og dessert, der tager dig på rundrejse i det indiske køkken - Krydret chai, urtete eller økologisk kaffe serveret på din varenda - Guidet yoga nidra - Selvforkælelse, selvindsigt og refleksion - At vågne op i din eco-lodge og kigge op i den smukke teltdug - Et bæredygtigt retreatsted - Kom hjem med fornyet energi og en yoga- og mediationspraksis, du har lyst til at holde fast i - Forkæl din krop med ayurvediske behandlinger 

 

Når vinteren er allermest nådesløs herhjemme, kan du i stedet drikke kokosnødder blandt svajende palmer og hellige køer, spankulere langs kilometervis af hvide strande og give dig hen i en nærende yogaprakis, der inviterer dig hjem til dig selv.

Velkommen til Goa og velkommen til yogaens eget land Moder-Indien, hvor vi i de gamle hippiers fodspor skal indtage det farverige Goa, men også vende opmærksomheden indad og forkæle krop og sind. Vi skal dyrke nærende yoga, etablere (eller fordybe) en meditationspraksis, som du kan tage med dig hjem og forkæle kroppen med lækker vegetarisk mad og ayurvediske kropsbehandlinger.

Eco-retreat

Jeg har drømt om at lave et yogaretreat på Yogamagic, siden jeg så det første gang i Taschen-bogen Great Yoga Retreats for længe siden. Stedet har formået at kombinere det luksuriøse, hvor der er kælet for hver eneste æstetiske detalje med det bæredygtige, så vi som turister sætter et så lille co2-aftryk på Moder-Indien som muligt. Vores vegetariske mad dyrkes på lokale økologiske marker, der er komposttoiletter, og elektriciteten kommer fra solceller. Det er ikke så mærkeligt at Yogamagic er på et væld af magasiners lister over de bedste retreatsteder i verden. Det smukke resort er trukket tilbage fra stranden, så vi har rismarkerne, kokospalmerne og naturen som nærmeste naboer og den kølende pool at svømme i. Vi er væk fra Goas livlige festscene, men stadig så tæt på stranden, at en svømmetur kun er en gåtur eller 5 minutters rickshawtur væk.

Du kan vælge at bo i en af de smukke, rummelige eco-lodges opkaldt efter hver af vores 7 chakraer (der kan bo 2-3 i hver) eller søger du endnu mere luksus, kan du booke en af stedets to suiter (her er der en kingsize seng på en enkeltseng på en særskilt mezzanine-etage). Du kommer til at tage bad under åben himmel i de smukke udendørs badeværelser, og du kan drikke din chai på din veranda med udsigt til markerne eller til poolen.

Dagene starter i yogashalaen med blide yogaflows, som forbinder os med åndedrættet og vækker kroppen. Efter to times yoga, meditation og pranayama nyder vi en langsom morgenmad med himmelske indiske specialiteter og juicer. Tiden efter morgenmaden er din egen. Du kan hoppe i poolen, finde en krog i skyggen for at læse en bog eller forkæle din krop med en ayurvedisk massage. Måske tager du til Anjuna Beach eller Vagator Beach, der er de nærmeste, for at tilbringe dagen blandt svajende palmer, hellige køer og hvidt sand. Du kan også tage til Mapusa (Mapsa) for at opleve lidt af Indiens kaos eller shoppe i den lokale fredagsbazar. Eller du kan tage til Old Goa - den tidligere koloni-hovedstad i Goa, for at opleve den portugisiske arkitektur og de fine kirker. Måske er du modig og lejer en scooter for at udforske de snoede veje og de omkringliggende hvide sandstrande.

Om eftermiddagen mødes vi igen i yogashalaen, som personalet på Yogamagic har gjort klar med måtter, røgelse og blomster til yin yoga, restorativ yoga og yoga nidra. Hver aften forkæles du med en hjemmelavet vegetarbuffet med lokale specialiteter fusioneret med internationale retter. Du kan blive siddende og sludre med de andre over en kop chai i stearinlysenes skær, tage en aftensvømmetur eller trække dig tilbage til din lodge eller din suite eller en af de mange hyggelige kroge.

Yogaen

Morgenyogaen er dynamisk og består af både hatha- og vinyasayoga. Her bruger du kroppen aktivt og får lidt sved på panden, men det er samtidig en meditativ praksis, hvor vi giver os tid til at være i stillingerne og mærke dem indefra. Vi nørder enkelte stillinger igennem og lader kroppen opleve dem på nye måder. Morgenyogaen indeholder ligeledes meditation og pranayama (vejrtrækningsøvelser).

Om eftermiddagen er yogaen blid og eftergivende. Vi bruger elementer fra den restorative yoga, hvor kroppen får lov til af give helt slip og finde dyb hvile med hjælp fra tiden og tyngdekraften, og vi laver dybe yin-stræk, der stimulerer bindevævet og kroppens meridianer. Du får værktøjer og inspiration til at fortsætte en stressreducerende og balancerende praksis derhjemme. Vi dybdeafspænder kroppen med yoga nidra og kropsscanninger.

Rejsen ligger midt i Goas højsæson, hvor temperaturen er på sit køligste - i slutningen af 20’erne. Det er perfekt til yoga og meditation i den smukke støbte yogashala med palmetag og udsigt over markerne og i meditationsshalaen midt i retreatstedet.

Maden

Maden er et kapitel for sig. Måltiderne tager dine smagsløg med på en farvestrålende rundrejse i det indiske køkken: Vi nyder sunde dahls, krydrede curries samt salater, frugt, urter og grøntsager fra stedets egne samt de omkringliggende, økologiske marker. Dertil får vi hjemmelavede indiske roti, chutneys og raitas. Vi spiser en sund brunch efter dagens første yogapraksis og aftensmad samt dessert efter dagens sidste praksis. Morgen og eftermiddag kan du nyde en klassisk, indisk chai, urtete eller økologisk kaffe på din varenda. Det er masser af glutenfri og veganske muligheder i menuen.

Ayurveda

Ayurvedaen er yogaens søster. Det er et af verdens ældste holistiske healingsystemer og bygger på troen på, at sundhed skabes, når krop, sind og sjæl er i balance. Du kan booke ayurvediske kropsbehandlinger hos Vishnu (onkel), der er stedets behandler og har været hos Yogamagic fra starten. En behandling koster fra omkring 200 kr. Der kan også arrangeres konsultationer med en anbefalet ayurvedisk læge fra lokalområdet, hvis du vil dykke dybere ned i ayurvedaen.

Din underviser

Jeg hedder Thilde og er yogalærer og Life Coach. Oprindeligt er jeg Cand. Mag. i æstetik og kultur, men nu lever jeg udelukkende af mine passioner for yoga, meditation og personlig udvikling - og en lille smule digital kommunikation. Da jeg startede min egen yogapraksis for snart mange år siden, var det svedig Ashtanga, jeg forelskede mig i. Senere er jeg blevet endnu mere vild med den mere mentale, filosofiske og spirituelle del af yogaen og i den blide og terapeutiske yoga, hvor der er tid til fordybelse, meditation og overgivelse. Jeg har taget uddannelser inden for Ashtanga Vinyasa yoga, restorativ yoga, yogaterapi, yin yoga, gravidyoga, hot yoga og fertilitetsyoga. Jeg er særligt optaget af, hvordan yogaen kan tage os ud af kroppens alarmberedskab og guide os hjem til os selv, og jeg bruger elementer fra mindfulness og coaching i min undervisning. Jeg elsker Indien og har vel været i Goa i sammenlagt 8 uger og i det øvrige Indien ligeså længe, og jeg hjælper dig gerne med inspiration, hvis du skulle ønske at kombinere dit yogaretreat med et længere ophold i Goa eller det øvrige Indien.

Puja

Vi slutter vores retreat med en puja-ceremoni af en hindupræst, der velsigner os og sender os sikkert mod Danmark igen.

Priser

Eco-lodge:

Seng i tripple eco-lodge per person: 6499 DKK

Seng i dobbelt eco-lodge per person: 7999 DKK (Ovenstående kan sagtens bookes alene. Så bliver du sat sammen med andre deltagere af samme køn.)

Suite

Seng i dobbelt suite per person: 8999 DKK (Her er en kingsize-seng + en enkeltseng på særskilt etage, så bookes af to, der ikke har noget imod at dele (stor) seng (eller kan blive enige om, hvem der skal have den lille seng). 7999 per person, hvis I vil bo tre i en suite).

Ønsker du at bo alene, så send med mail til mig for at høre om muligheder og pris.

Prisen er inklusive 9 dages retreat / 8 nætter Morgenmad/brunch alle dage

Morgen- og eftermiddagschai, urtete eller økologisk kaffe

Aftensmad alle dage

30 timers yoga- og meditationsundervisning

Daglig (frivillig) neti

Alt yogaudstyr (måtter, pøller, klodser, øjenpuder og tæpper)

Puja-ceremoni med hindu-præst

Ikke inkluderet

Flybilletter

Rejseforsikring (Rejsen er ikke omfattet af rejsegarantifonden)

Indisk visum (det er nemt at få og koster 350 kr)

Transfer fra lufthavn - kan bestilles hos YogaMagic og koster 1500 rupies (ca. 140 kr./60 min)

Forslag til fly

Retreatet er eksklusiv flybilletter, men det er alligevel tilrettelagt, så du med fordel kan rejse med AirIndia lørdag den 26. januar og mandag den 4. februar - hvis du ikke ønsker at forlænge dit ophold eller rejse videre ud i Indien. Sidst jeg var i Goa, rejste jeg selv med AirIndia, hvilket var superfint, da de flyver direkte København-Delhi og Delhi-Goa efter et kort ophold i Delhi lufthavn. Og det er ret billigt. Der er masser af andre selskaber, der flyver ruten. Tjek evt. Momondo (men vær opmærksom på, at ikke alle AirIndias afgange dukker op der).

Jeg glæder mig!


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger