Leveringstid: 2-4 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
Julegaver: Byttes til 24/2-2020
Kundeservice 72 28 95 95

14 dages Retreat med Atma Kriya Yoga

Arrangør:Anahata Yoga Center
Placering:Møn
Fra:20/7/2019 kl. 17:00
Til:2/8/2019 kl. 14:00
Antal visninger:3565

Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis.

Der er dynamisk morgenyoga, de klassiske stillinger, trekantstillinger, solhilsen, meditation, lækker vegetarisk mad, sauna ved havet og ikke mindst aftenklasser med dans, sang, satsang og meditation.


Og så går dybt ind i Atma Kriya Yogaen og du vil få et forhold til denne vidunderlige værktøjskasse som kan transformere dit liv.

Om Atma Kriya Yoga

Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Den renser, balancerer og udvikler os. Atma Kriya Yoga består af en række meditations- og åndedrætsøvelser samt mudraer og asanaer.
Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.
Efterhånden vækkes Guddommelig Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er.

Paramahamsa Vishwananda modtog Atma Kriya Yogaen fra sin Mester Mahavatar Babaji og har givet den videre til en række lærere som underviser i denne Kriya.

Flere af kursister har allerede lært Atma Kriya Yoga.
Deltagelse på dette retreat kræver at du har lært Atma Kriya Yoga på forhånd.

Har du ikke lært Atma Kriya Yoga har du følgende muligheder:

- Du kan komme d. 20 Juli kl. 11. Så vil der være et intensivt Atma Kriya Kursus fra kl. 11 -  16  hvor vi gennemgår øvelserne og du får en udførlig manual. Vi serverer en let frokost.
Dette mini kursus koster 500 kr. ekstra.
Du har også mulighed for at overnatte fra d. 19 -20 Juli. til 300 kr.

- Vi har løbende weekend retreats hvor du kan lære Atma Kriya Yoga.
F.eks. 17 -19 Maj eller 28 -30 Juni
På vores Påskeretreat d. 13 -22 April kan du også lære AKY.

Undervisere

Camilla og Kåre Netterstrøm leder til dagligt Anahata Yoga Center og vil være undervisere på dette retreat.
De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirende og musikalske videreformidling af yogatraditionen.
Kombinerer yoga, meditation, detox, musik, lydhealing og en masse andre effektive metoder til healing og balance på deres kurser

Stilhed

På dette kursus vil der indgå 5 dages stilhed i slutningen af kurset, hvor vi udover undervisningen går en fælles gåtur rundt i skoven og langs stranden. Vi holder  mange små stilheds stunder i dagene op til, som forberedelse til selve dagen. Det være sig at spise et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde.

Undervisningen er obligatorisk.
 Det giver en dybere forståelse for den enkelte og en bedre gruppe dynamik. Hvis der er øvelser du ikke kan udfører, er det altid ok at ligge sig på ryggen i en hvilestilling eller sætte sig på en stol. Det er vigtig at du er tilstede i rummet og modtager de informationer og instruktioner som der gives i hver klasse.
 Der er en rød tråd igennem hele kurset, og tingene hænger sammen. Det er vigtig for at få en god helhedsoplevelse af.kursets indhold. Det giver mening i sidste ende.


Mere om Atma Kriya Yoga

Atma Kriya Yoga består bl.a. af

Japa – Recitering af et oprindeligt sanskrit mantra som tuner hele dit væsen ind i dets stærkeste vibration, så de guddommelige kvaliteter vækkes. 

Meditations teknikker – Koncentration og fokus hjælper dig med at bringe opmærksom ind i dine daglige handlinger, så du kan trancendere dualiteten i den menneskelige eksistens.

Lyd yoga – At lytte til symfonien af indre mystiske lyde som stammer fra dit hjerte chakra og som styrker din intuition  .

OM Chanting – En gruppe praksis der genererer harmoni og fred for dig selv, andre og i dit miljø omkring dig.

Pranayama (Åndedrætsøvelser) – At observere og kontrollere dit åndedræt fremmer en fysisk og energetisk balance.

Asanas – Fem fysiske yoga stillinger som understøtter din meditations praksis, booster dit immun forsvar og forbedre din fysiske vitalitet,

Mudras – Krops og hånd yoga justere din krops energi.

Main Kriya – Denne chakra meditation hæver din bevidsthed og forener krop og sjæl.

Beskyttende skjold – Når du hæver viberationen i dine energicenter, beskyttes du imod negativitet, så det guddommelige lys kan skinne igennem...

9 Former for Bhakti – Hver teknik kultiverer en form af Bhakti - kærligheden fra det guddommelige - og bringer dig tættere på fuld realisering.

Typisk dagsprogram med variationer

7.00 - 8.00:   Hatha Yoga
8.00 - 9.00    Atma Kriya
9.00 - 9.30    Morgenmad

11.30 - 13.00:  Gåtur med japa, dybeafspænding og meditation.
13.00 - 13.30:  Frokost.


14.00 - 16.00  Sauna ved havet (3 - 4 gange)

16.30 - 18.30:   F.eks. OM healing, Hatha Yoga, Atma Kriya Yoga, Japa, Meditation.
18.30 - 19.30:   Aftensmad


20.30-21.30:   Aftenklasse med dans, sang, lydhealing, foredrag, dialog og meditation.


Første dag er der aftensmad og aftenklasse kl 20.


Sidste dag er der morgenyoga, formiddagklasse med afrunding og meditation og frokost.


Hver dag har alle deltagere en opgave som tager ca. 60 - 90 min i køkkenet eller med rengøring. 


Under stilheden har alle ca. 2 timers praktisk arbejde i haven, køkken eller rengøring. Det fordyber processen at være praktisk tilstede med sine hænder.

Detox

Der er mulighed for Detox under kurset, mod ekstra betaling læs mere HER

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre vegetariske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies om morgenen, masser af superfood, honning/salt hævet speltbrød og lokale grøntsager og frugt. 100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten og mælkeprodukter i maden.

Urter

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger. Vi anbefaler at du tager disse kapsler på tom mave om morgenen og igen om eftermiddagen før yogaklassen. 
Desuden servere vi citronvand om morgenen og anbefaler at du renser munden og tandkødet ved at gurgle koldpresset kokosolie.

Vores sauna ved havet.

Vi har en super lækker mobil brændefyret sauna som vi kører ned til Strandkanten Fredag eftermiddag. Der er plads til 12 personer. En dejlig måde at blive afslappet og afgiftet..

Priser

Kursuspris. (inkl. Undervisning, mad, ophold):

Enkeltværelse: 7.900 kr.
Dobbeltværelse: 6.500 kr.
4 pers. værelser: 5.900 kr.
Telt: 5.200 kr.

Der betales 1.000 kr. i depositum ved tilmelding.
Restbeløbet betales 2 uger før kursusstart.

Depositum tilbagebetales som udgangspunkt ikke. Resten af kursusbeløbet tilbagebetales ved afmelding 24 timer før kursusstart.

Se mere på www.retreat-yoga.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger