2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

GUDINDE YOGA OG MEDITATIONS WORKSHOP - KALI

Arrangør:Malene K. Jensen - Ravi Yoga
Placering:KBH V
Fra:19/1/2019 kl. 14:00
Til:19/1/2019 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:507

GUDINDE YOGA OG MEDITATIONS WORKSHOP - KALI

3 timers yoga og meditations workshop for kvinder, hvor vi via udforskningen af gudinder, forbinder os med aspekter af os selv og vores kvindelighed.

Januar er oplagt til at viske tavlen ren, forberede og gøre klar til det nye.

Vi udforsker på denne workshop den hinduistiske gudinde Kali, hendes evne til at bryde ned; for at gøre plads til det nye og hendes insisterende natur, der bringer falskhed, ego og alt hvad der ikke er autentisk op til overfladen.

Vi lader hende tage det, vi ikke længere skal bruge, således at vi står rene, friske og klar til at gå et nyt år i møde, med alle dets gaver og smukke begivenheder.

 

Der afholdes i løbet af foråret 3 gudinde workshops.
19. januar - med gudinden Kali
2. marts -med gudinden Lakshmi
4. maj -med gudinden Saraswati


Man kan sagtens deltage i en enkelt workshop, men de kan også tages som et forløb, hvor temaerne er i forlængelse af hinanden.

 

INDHOLD

Hatha yoga, Yin yoga, bindevævsmassage med bolde og Meditation.

 

YOGA

Der vil være en dynamisk hatha klasse, hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer.

Derudover vil der være en yin /restorativ yoga klasse, hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet.

Ydermere medbringer jeg massagebolde, så vi kan massere bindevævet i dybden. Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed.

 

MEDITATION

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at hører og se disse tanker og processer med større klarhed. Meditationen er guidet og intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

UNDERVISER

Malene K. Jensen. Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. For mig handler personlig udvikling ikke om at blive perfekt og fejlfri, men om at lære mig selv bedre at kende. Opdage mig selv, med alt hvad jeg indeholder af glæde, udfordringer, styrke, kærlighed, begrænsninger mv. for dernæst at vælge hvad jeg ønsker der skal fylde i mit liv.

Yoga og meditation er og har været uvurderlige redskaber i denne proces. I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

Mine elever beskriver min yogaundervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at slippe det gamle og gøre klar til det nye gennem yoga og meditation.

 

TID

19. januar 2019 14.00-17.00

 

PRIS

1 gudinde workshop
300,-* / 350,-
2 gudinde workshop
500,-* / 600,-
3 gudinde workshop
700,-* / 850,-
*doyoga medlemmer

 


BETALING

Mobilpay: 26404899
eller
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233


Husk at skrive dit navn og dato for workshop.

 

STED

Doyoga Vesterbrogade 69, 1620 KBH V

 

TILMELDING OG SPØRGSMÅL

For tilmelding eller spørgsmål kan du skrive til Malene på myrn83@gmail.com


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger