2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGA & MINDFULNESS RETREAT

Arrangør:Majbritt Cristel Kiss
Placering:Malaga
Fra:10/2/2019 kl. 15:00
Til:16/2/2019 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:666

Tag med på en indre og ydre rejse på et unikt yoga retreat i bjergbyen Mijas tæt på Malaga. Her bor du i en smuk æstetisk villa som vi har næsten helt for os selv. Vi har udsigt over hele solkysten og du får serveret lækre, sunde veganske og vegetariske måltider tilberedt af den danske økologiske restaurant La Cocina Verde. Du rejser med den erfarne yogainstruktør, Majbritt Kiss, der sørger for, at du kommer helt ned i gear, får renset ud og mærket dig selv. 

Du får undervisning i free flow yoga både morgen og aften. Yoga er en strategi til at forvandle og helbrede følelser, krop og sind, og det vil du kunne mærke på retreatet. 

Yoga styrker hele dit nervesystem og aktiverer biologiske og psykologiske healingsprocesser. Se det som et indre forfriskende brusebad, der stimulerer alle dine celler, hvilket får dig til at ændre karakter og ikke desto mindre træde i karakter. Du vil føle dig stærkere både fysisk og mentalt, men samtidig være meget mere afslappet og hengiven. Vigtigst af alt, får du mulighed for at mærke dig selv. 

Efter at have fulgt en vegetarisk og vegansk kost samt deltaget i to yogaklasser om dagen, mediteret, slappet af, mødtes med ligesindede mennesker, vil du føle dig sundere på flere planer, mere levende og motiveret til at fortsætte livet med et nyt perspektiv. For mange er et sådant retreat en kick starter til at leve mere autentisk, få samlet krop, sind og sjæl og vende hjem med et beroliget nervesystem.

Det sunde grønne køkken

Morgenmaden laver vi selv.  Den består af omelet, frugt & grønt, fuldkornsbrød, marmelade, yogurt og müsli. Frokosten og aftensmaden er både vegetarisk og vegansk tilberedt af de bedste lokale råvarer fra den dansk økologiske restaurant La Cocina Verde, som dagligt bringer maden til os. Med en sund ernæringsrig kost, får du mere energi, en god fordøjelse, hvilket støtter op omkring udrensningsprocessen.

I løbet af dagen dyrker vi yoga, slapper af ved poolen og nyder roen og udsigten. Området er også oplagt til både korte og lange gåture. Vi har en bil til rådighed som kan benyttes til både strand, by -og bjerg ture.

Træd ind i yogaen magiske verden ​​og oplev en dyb indre transformation. En indre og ydre rejse, der inviterer dig til at ændre dit perspektiv.

Læs mere og book her


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger