1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Laila Torsheim: Womb wisdom and womens yoga

Arrangør:Yoga Collective
Placering:Aarhus C
Fra:8/3/2019 kl. 16:30
Til:9/3/2019 kl. 15:15
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:656
På denne workshop vil en vekselvirkning mellem nærende yogapraksisser, oplæg og øvelser invitere dig til en dybere forbindelse til din cykliske natur, (kvinde)kroppen og det feminine.

Ofte er menstruationscyklussen set som et nødvendigt onde, noget der giver anledning til gener eller i bedste fald noget kvinder ikke tænker så meget over. Men hvad hvis din cyklus var nøglen til indsigt, styrke, øget vitalitet og din feminine power? At forstå sin cyklus er på en gang et lavpraktisk værktøj til at håndtere stress, øge din sundhed og samtidig kan den fungere som en spirituel vej for kvinder. På workshoppen får du både konkrete redskaber til at forstå din cyklus, mindske eventuelle gener omkring den og inspiration til hvordan du kan bruge den som en spirituel vej og en del af din yogapraksis.

Kvinder har i gennemsnit en menstruationscyklus i 35 år. Vi har menstruation i ca. 6 år og er i den præmenstruelle fase i ca. 6 år. Lad os få det bedste ud af de år!
Som deltager får du en oplevelse af, hvordan du på en enkel måde kan komme "hjem" i din (kvinde)krop og kontakte din kreative, skabende energi. Du lærer at arbejde med de iboende kvindelige rytmer så du kan skyde genvej til mere nærvær, nydelse og lethed. Yoga-undervisningen er sansende, nærende og nydelsesfuld og i undervisningen italesættes og integreres det specifikt kvindelige.

Workshoppen er åben for kvinder i alle aldre og der kræves ingen forudsætninger. Kom hvis du er nysgerrig på egne vegne eller hvis du selv underviser kvinder som eksempelvis yogalærer, behandler, terapeut, jordemoder, doula, læge eller lignende. Workshoppen er også særdeles relevant for dig der ønsker at blive gravid, har udfordringer ift din cyklus eller er i overgangsalderen eller på vej ind i den.

OM UNDERVISEREN: Laila Torsheim er cand. mag i psykologi og yogalærer med speciale i yoga for kvinder. Hun har siden 2005 udforsket og arbejdet med sin cyklus, og har sidenhen som den første herhjemme uddannet sig i emnet i USA og England. I en årrække har hun uddannet andre kvinder i de fysiske, psykologiske og spirituelle elementer af det cykliske på hendes Shakti Yoga Teacher Training og hun er forfatter til den bogen ”Dit hemmelige våben – guide til din kvindelige cyklus”

Læs mere om tidspunkt, pris og booking på
https://yogacollective.dk/studio/workshops/womb-wisdom-and-womens-yoga/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger