2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ro og næring til krop & sjæl på Lesbos, Grækenland

Arrangør:Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen
Placering:Petra, Lesbos, Grækenland
Fra:5/9/2019 kl. 08:00
Til:12/9/2019 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:552

For 18. år i træk laver Anne-Grete Hav Hermansen sit meget eftertragtede kursus på Lesbos.

På kurset vil du få ro og næring til både krop og sjæl. Du vil bruge din krop uden at overanstrenge den, du vil få dejlige sansemættende oplevelser, og du vil få mulighed for at vende blikket indad, udforske dit ubevidste og finde ind til din egen indre ro, visdom og glæde.

Til hverdag går livet ofte lidt for hurtigt. I denne uge vil du få inspiration til at være mere nærværende - også efter du er kommet hjem - så du bedre kan mærke dig selv og dine dybere ønsker og behov og tage bedre vare på dig selv.

Kurset indeholder bl.a. meditation, mindfulness/ opmærksomhed i nuet, vandreture i stilhed i smuk natur, arbejde med drømme, skyggesider, Option-processen, udforsknings-dialoger/life-coaching, visualisering, grounding, opbyggende ritualer i hverdagen og bad i varmt mineralsk kildevand.

Desuden beskæftiger vi os med at slippe kontrol, have tillid, turde stå ved sig selv, lukke op for kærligheden til sig selv og til andre, lytte til hjertet og give sjælen næring.

Det er også muligt at deltage i Qigong og andre energigivende øvelser stående ved vandet, mens solen står op. Øvelserne øger kroppens flow og stimulerer din grounding, centrering og balance – det giver ny energi og velvære. Kræver ingen forudsætninger, alle, der har lyst, kan være med.

Om Lesbos
Øen Lesbos er den tredie største ø i det græske ø-hav. Den ligger i den nord-østlige del af Grækenland. Her er bjerge, lavland, klipper og strande, et væld af oliventræer, maleriske byer med små gyder, venlige grækere, duften af pinjetræer, lyden af cikader, det azurblå hav - liv og fredfyldthed. Vi bor i Petra, som er en mindre by på den nordlige vestkyst af øen. Byen ligger ned til stranden i en bugt omkranset af bjerge - uantastet af krise og flygtninge fortsætter livet sin rolige gang her.

Naturen danner rammen om kurset, både på vandreturene og når vi samles ved vandet eller i en dejlig have.

Lesbos er en stor ø, så du møder kun eventuelle flygtninge, hvis du opsøger dem, - og det er vigtigt, at vi ikke svigter grækerne ved at undlade at tage derned. De har brug for os både moralsk og økonomisk. Så kom og nyd dette dejlige sted. Hele Øen er nu en del af UNESCOs verdensarv pga. sin unikke og smukke natur.

Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding: www.munonne.dk/ag-lesbos-september-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger