Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga & hvalsafari luksus retreat på Las Perlas øerne i Panama

Arrangør:MUNONNE - Wild and Free v/Isabella Carmen Johansson
Placering:Las Perlas, Panama
Fra:7/9/2019 kl. 08:00
Til:14/9/2019 kl. 10:00
Antal visninger:126

WILD AND FREE by/ Isabella Carmen Johansson inviterer dig med på et unikt hval- og yogacruise, hvor vi skal meditere, booste din energi og dyrke yoga blandt pukkelhvaler og andre spændende havdyr.

Vi skal bo på en katamaran og sejle rundt i det azurblå øhav med enkelte stop på eksotiske ubeboede palmeøer. Turen skal handle om ro og fordybelse og det “at være til stede i øjeblikket” – væk fra hverdagens stress og jag. Vi skruer altså helt ned for tempoet og suger energi til os fra havets kraft, det rige dyreliv og den uberørte natur. Turen er velegnet til par, og al mad på båden er inkluderet i prisen

Vi bor på en katamaran båd (max. 6 personer) med helpension. På Las Perlas er der mulighed for at møde pukkelhvaler, delfiner, rokker og meget andet. Lad op til vinteren ved at nyde naturen, som har en unik evne til at pleje vores krop, sind og bevidsthed.

LAS PERLAS + PANAMA:
Pearl Islands er for det meste ubeboede, så der er et rigt fugleliv og masser af flora og fauna omkring øerne. De er kendte for de hvide og uendelige sandstrande. Marinelivet omkring Pearl Islands, er blomstrende og rigt med masser af fisk, rokker, delfiner, skildpadder og migrerende pukkelhvaler.

Øerne ligger i golfen i Panama, så de er beskyttet mod Stillehavet, hvilket gør det til et sikkert paradis for marine liv, når du snorkler.

Lokalbefolkningen kalder øerne Islas de las Perlas, et navn der stammer fra spanske kolonitider. De spanske Conquistadors opdagede øerne i 1503 og gav øerne sit navn på grund af de store mængder perler, der blev fundet på dem. Panamansk lov gør alt for at bevare livet på øerne ved at tilbyde økoturisme så de kan beskytte øernes naturlige flora og fauna og rige dyreliv.
Panama i Mellemamerika har meget mere at tilbyde end den berømte kanal, som forbinder Stillehavet og Atlanterhavet via det Caribiske Hav – også selvom rigtigt mange, der rejser til Panama, vælger at opleve landet på et krydstogt gennem Panama-kanalen.

Landet har også kilometervis af caribiske strande og indianerkulturer, der stadig lever som for århundreder siden.Alt sammen tilgængeligt for de fleste på grund af landets rigtigt gode infrastruktur og en voksende økonomi, som gør, at Panama er forbavsende trygt og nemt at rejse i.

Vidste du at; Panama er det eneste sted i verden, hvor man kan se solen stå op over Stillehavet og gå ned over Atlanterhavet. Man kan desuden svømme i Stillehavet og Atlanterhavet på samme dag

Vidste du at; Panama City er den eneste hovedstad i verden, der har regnskov inden for sine bygrænser. Ca. 1,2 mio. mennesker bor i Panama City

Af andre anbefalelsesværdige steder er: El Boquete, El Valle, Las Perlas -Isla Contadora, Boca del Toros, Isla Coiba, Gamboa Rainforest resort, Lake Gatun, Panama kanalen, San Blas Islands.

Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding: www.munonne.dk/waf-perlas-panama-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger