1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga- og meditationsretreat på Samos

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:Samos, Grækenland
Fra:24/8/2019 kl. 06:00
Til:31/8/2019 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:598
Jeg er utroligt glad for igen at kunne invitere til en uges retreat med yoga og meditation på den smukke græske ø Samos. Vi tilbringer tid på yogamåtten, tager det dybe åndedræt og lader kroppen og hjertet få plads. Det er en intens og energigivende uge, der byder på masser af strålende sollys, ro, rå natur, træning af krop og sind, næring til din sjæl, indadvendthed/udadvendthed i selvvalgte doser, refleksion, tid i stilhed og tid i fællesskab, fordybelse, udvikling og meget mere.

Ugen er:

• For dig, der har lyst til at blive inspireret og vitaliseret af yogaen, havet, solen og de smukke omgivelser
• For dig, der har lyst til at blive stærkere i din krop og forbedre både din fysiske og mentale styrke og smidighed
• For dig, der trænger til en nulstilling, til at komme ned i gear og genoplade
• For dig, der savner et åndehul og refleksionsrum, hvor du har tid til at stoppe op og tjekke ind hos dig selv
• For dig, der trænger til bare at være med det, der nu er – frem for at løbe videre i livet
• For dig, der har brug for at rydde lidt op i det, der ikke er livgivende længere, lytte indad og justere din retning videre frem
• For dig, der har lyst til at gå dybere ind i yogaen og mærke, hvordan værktøjerne kan bidrage i dit liv

Listen kunne fortsætte! Der er rigtigt mange gode grunde til at skabe plads i kalenderen og tage med.

UGENS PROGRAM OG UNDERVISNING
Vi begynder hver morgen med meditation, åndedrætsøvelser, yoga, afspænding og fælles refleksioner kl. 7.30-9.30/9.45 og igen om eftermiddagen kl. 16.30-18.30. Ind imellem strækker vores fælles tid sig ind over morgenmaden, hvor vi deler vores oplevelser med hinanden eller diskuterer yogaen. Ofte vil der være en refleksionsøvelse til dagen. En af dagene står vi tidligt op til en meditation i naturen og den stille morgen. Det plejer at være en intens uge på mange måder. Derfor holder vi undervisningsfri en eftermiddag i løbet af ugen, så krop og sind får lov til at hvile, og der bliver mulighed for at tage på en længere dagstur eller bare slappe helt af. Ellers tilbringes dagene på egen hånd eller med fælles aktiviteter. Her er der tid til at tage på udflugter rundt på øen, besøge den nærliggende by Karlovassi, slappe af i eget tempo, gå ture i den smukke natur, svømme i havet, spise god mad, reflektere over livet, læse bøger og nyde vinden og solen. Du skaber ugen for dig selv, fuldstændigt som du har lyst til.

Undervisningen foregår i en skøn yogasal med udsigt over havet. Undervisningen er baseret på:
- Asanas: Fysiske yogaøvelser med afsæt i Sivanandayoga / hatha yoga
- Pranayama: Vejrtrækningsøvelser
- Savasana: Afspænding
- Meditation
- Værktøjer fra den yogiske og mayaindianske tradition til udvikling og refleksion

HVEM KAN DELTAGE?
Det kræver ingen forudsætninger at deltage ud over et åbent sind og lyst til at være med. Undervisningen tilpasses den enkelte, så alle kan deltage – om du er begynder og ønsker en introduktion til yoga og meditation eller er øvet og ønsker at gå dybere i din praksis og dedikere tid til dig selv. Der bliver plads til den enkelte og tid til introduktion og individuel vejledning, så alle bliver udfordret. Inviter din ven/veninde, kollega eller datter med, hvis du har lyst til at dele oplevelsen. Eller kom med dig selv. Det er helt op til dig.

HVOR SKAL VI BO?
Samos siges at være en af de smukkeste øer i Grækenland. Bjergrig og grøn med strande og betagende klippekyster omgivet af turkisfarvet hav. Vi bor lige dér, hvor himmel og hav mødes hos Stelios og Ellina i Villa Eva, der ligger langt væk fra støj og larm på Samos’ nordkyst fire kilometer væk fra byen Karlovassi. Det er et lille vidunderligt familiedrevet sted direkte ud til Middelhavet med udsigt til Tyrkiet. Der er solopgang til den ene side og solnedgang til den anden, udsigt over bugten og 50 meter til den nærmeste strand. Fem minutter til fods bringer dig til en anden lille strand. Vi er ofte de eneste mennesker på de stenrige strande. Vi har som regel Villa Eva for os selv. Måske er der et par andre gæster. Ellers er der mest fred og ro. Det er små lejligheder, og værelserne er alle indrettet forskelligt. Der er enten eget lille køkken og toilet/bad på værelset, eller to værelser deler fælles lille køkken og toilet/bad. På de fleste værelser er der balkon eller terrasse med udsigt over enten havet eller haven. Du kan vælge at bo alene eller dele værelse med en eller to andre. De smukke omgivelser er med til at nære din sjæl og skabe ro i sindet, og du kan bare læne dig tilbage, trække vejret frit og lade dig fylde op. Se mere om Villa Eva her: http://villaeva-samos.gr.

HVAD KOSTER TUREN?
Du sparer 400 kroner ved tilmelding og betaling af depositum på 1.500 kroner inden 30. marts:

• For undervisning hele ugen, inkl. leje af yogasal, er normalprisen: 4.450 kroner
• Early Bird-pris, hvis du tilmelder dig og indbetaler depositum inden 30. marts: 4.050 kroner

Det resterende beløb på 2.550 kroner betales senest 24. juni. Tilmelder du dig efter den 30. marts bliver den samlede pris 4.450 kroner.

OPHOLD
Dertil kommer ophold, der betales kontant direkte til Villa Eva, når vi ankommer. Der er forskellige muligheder for indlogering:

A) Enkeltværelse med eget toilet/bad/køkken + morgenmad alle dage: 350 euro (svarer til 2.625 kroner ved en kurs på 7,5).
I alt for hele turen, inkl. ophold og undervisning: ca. 7.075 kroner.
Early Bird i alt, inkl. ophold og undervisning: ca. 6.675 kroner.

B) Enkeltværelse med delt toilet/bad/køkken + morgenmad alle dage: 294 euro (svarer til 2.205 kroner ved en kurs på 7,5).
I alt for hele turen, inkl. ophold og undervisning: ca. 6.655 kroner.
Early Bird i alt, inkl. ophold og undervisning: ca. 6.255 kroner.

C) Dobbeltværelse med eget toilet/bad/køkken + morgenmad alle dage: 210 euro (svarer til 1.575 kroner ved en kurs på 7,5).
I alt for hele turen, inkl. ophold og undervisning: ca. 6.025 kroner.
Early Bird i alt, inkl. ophold og undervisning: ca. 5.625 kroner.

D) Dobbeltværelse med delt toilet/bad/køkken + morgenmad alle dage: 189 euro (svarer til 1.417 kroner ved en kurs på 7,5).
I alt for hele turen, inkl. ophold og undervisning: ca. 5.867 kroner.
Early Bird i alt, inkl. ophold og undervisning: ca. 5.467 kroner.

E) Tre på et værelse med eget toilet/bad/køkken + morgenmad alle dage: 189 euro (svarer til 1.417 kroner ved en kurs på 7,5).
I alt for hele turen, inkl. ophold og undervisning: ca. 5.867 kroner.
Early Bird i alt, inkl. ophold og undervisning: ca. 5.467 kroner.

De fleste værelser er 2-3 mands værelser. Da det er et lille sted med begrænset antal værelser, kan det være svært at opfylde alle ønsker til værelsesfordeling, men vi gør vores bedste.

Prisen er inklusive græsk morgenmadsbuffet på Villa Eva efter morgenens undervisning. Du står selv for de øvrige måltider. Der ligger en hyggelig fisketaverne 10 minutters gåtur langs stranden fra Villa Eva. Der er også mulighed for at tage til byen og proviantere eller tage til andre nærliggende restauranter. Ud over morgenmad kan man ikke spise på Villa Eva, men vi plejer at få Stelios’ gode kok til at lave et lækkert vegetarisk måltid til os nogle aftener, hvis vi har lyst til det. Der er køleskab og et lille køkken på værelserne, så du kan også selv købe ind og kokkerere. Har du særlige kostvaner eller behov, så medbring det, du har brug for hjemmefra.

FLYREJSEN
Du booker selv din flyrejse. Det kan du gøre gennem Apollo Rejser, der flyver direkte fra København til Samos på lørdage. Vent med at bestille, til vi er nok deltagere til at tage af sted. Priserne svinger fra år til år. I skrivende stund koster billetten 2.848 plus 350 kroner for kufferten. Prisen falder som regel efter januar. Husk afbestillingsforsikring. Regn derudover med cirka 400 kroner / 50-55 euro til taxa frem og tilbage mellem lufthavnen og Villa Eva. Vi koordinerer, så vi kan deles om taxaerne.

Afgang fra København lørdag 24. august kl. 6.10. Ankomst Samos kl. 10.30.
Hjemrejse fra Samos lørdag 31. august kl. 11.30. Ankomst København 13.55.

TILMELDING OG MERE INFORMATION
Du tilmelder dig ved at skrive til mig på christina@christinahernvig.com hurtigst muligt. Pladser og værelser fordeles efter først-til-mølle. Skriv navn, adresse, telefonnummer, e-mail plus hvilken type værelse du foretrækker.

Du ringer selvfølgelig til mig på 61687810, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt ugen er den rette for dig. Ellers skriv til christina@christinahernvig.com. Jeg sender et velkomstbrev med alle de praktiske detaljer, inden vi tager af sted.

Sammen med din tilmelding indbetaler du 1.500 kroner for at sikre dig pladsen. Depositummet kan refunderes, hvis du bliver nødt til at melde afbud, men det skal være senest tre måneder før afrejsen. Herefter refunderes det ikke. Det resterende beløb betales senest 2 måneder før afrejsen eller i flere rater efter aftale med mig. Du indbetaler til bankkonto i Nykredit med registreringsnummer 5471 og kontonummer 1699107. Betaling for opholdet betales kontant direkte på Villa Eva ved ankomsten. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Derfor husk at tjekke, at du er forsikret. Du er også altid velkommen til at give pladsen til en anden. I tilfælde af at turen bliver aflyst, får du naturligvis det fulde beløb tilbagebetalt.

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE?
Yogaopholdet på Samos er en fantastisk lejlighed til at få styrket sin krop, få strakt musklerne igennem og få iltet cellerne. Gennem yoga, åndedrætsøvelser og meditation blev min krop gjort klar til at gå efteråret i møde fuld af energi. At sidde på klipperne i morgenrøden og meditere er vidunderligt. Stedet er magisk. Stilhed. Bare tæer og ro. Skønt at bo på kanten af havet og følge med i dagens og nattens rytmer. Christina er en super-inspirerende underviser, som bevæger sig langt ud over yogaen med enkle og anderledes metoder til at anskue sig selv og tilgangen til livet. Holdets størrelse er perfekt. Stort nok til at jeg følte mig som en del af flok, hvor jeg kunne forsvinde lidt, hvis jeg havde lyst til det - og samtidig lille nok til at jeg kunne overskue det enkelte menneske og nå at lære nogle af dem at kende ganske godt. Enhver burde give sig selv et åndehul af denne slags en gang imellem. Det var virkelig fantastisk.
Line

Jeg takker dig højt og lydeligt for en aldeles pragtfuld uge. Det er simpelthen nogle fantastiske uger, du har fået skabt dernede i den dejlige varme i skønne omgivelser – ren magi! Og et rigtig fint koncept. Din stille autoritet og overvældende store viden om hvad som helst inden for yoga og meditation overvældede mig fuldstændigt. Hertil kommer den kærlige og omsorgsfulde måde, hvormed du driver din undervisning. Gennemført kompetent. Det var en helt igennem dejlig og forløsende oplevelse at være med dernede. Mange tusinde tak for det!
Dorthe

Det har for mig været en fantastisk uge – på det nærmeste en åbenbaring. Du er en vanvittigt dygtig instruktør. Dybt professionel, men samtidig et meget smukt menneske. Jeg kan ikke forestille mig, hvad der kan være anderledes eller bedre. Også Villa Eva og stedet i det hele taget er vidunderligt. Jeg kan kun sige 1000 tak!
Hanne S.

Det hele har været godt! Super sted, unik yogasal, der ikke findes bedre noget sted i verden. Jeg elsker det sted! Dejlige værelser, lækker morgenmad og rigtigt rare mennesker. Tak for alt i denne uge. Jeg er på næste år.
Hanne B.

Det har været en dejlig blanding af at arbejde med sig selv både fysisk og mentalt. Tak for den store gave, det har været. Stedet er midt i den rå, dejlige natur, hvor hav og himmel mødes, og du selv sidder i midten af det hele. Vi har været en gruppe mennesker, vidt forskellige, men alle er vi mødtes i yogaen og arbejdet med os selv. Der er så meget plads, at alle kan være med. Du skaber et rum, hvor fantastiske oplevelser, udvikling og fysisk arbejde er som en leg. Tak for en fantastisk uge.
Susanne

Endnu engang har jeg været så heldig at være i dine kyndige hænder og din varme ro i en uge. Jeg er kommet hjem med mere energi, klarsyn og ro. Jeg havde mere brug for den uge, end jeg vidste. Du er den dygtigste yogaguide, jeg til dato har været hos. Din varme og omsorg for os alle skinner igennem i alt, hvad du gør. Du er simpelthen lys og kærlighed. Jeg er så vild med den plads, du altid giver. TAK.
Karin

Jeg deltog i Christinas yogaferie på samos i maj 2018. Det var en utrolig smuk uge. Jeg følte mig meget tryg og imødekommet i Christinas nærvær, og der var altid plads til at henvende sig til hende, hvad enten det drejede sig om yogaen, kroppen eller det mentale. Min krop havde virkelig godt af vejrtrækningsøvelserne, meditationerne og yogaen. Det gav mig tid og ro til at lytte til den, og den indeholdt informationer til mig, som jeg slet ikke havde forestillet mig. Efter yogaferien følte jeg mig helt fyldt op af energi, og jeg oplevede en lethed i min krop, som jeg ikke mindes at have følt før.
Line

I august bliver det 12. gang, vi tager af sted. Jeg glæder mig virkeligt meget!

Kærlig hilsen
Christina Hernvig

P. S. Der er også en tur i maj 2019: Søndag 5. maj til søndag 12. maj. https://www.facebook.com/events/342360979878106/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger