2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Blid & Blød Søndag morgen - yoga workshop

Arrangør:Yogalicious / Mia Mourier
Placering:Hornbæk
Fra:7/4/2019 kl. 09:30
Til:7/4/2019 kl. 11:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:505

ॐ Blid & Blød Søndagmorgen yoga ॐ

En formiddag med fokus på dig og din krop. En blid & blød yoga workshop hvor vi arbejder os blidt ind i kroppen med yoga og åndedrætsøvelser. Yoga i Slow Flow & Stillness. Workshoppen byder på en blid terapeutisk yogapraksis, der gør det muligt for kroppen at åbne og afspænde i sit eget tempo. I de stille stillinger, bruger vi puder og tæpper som support, så kroppen kan blive i stillingen i lang tid uden at skulle anstrænge sig, uden at skulle holde noget... I det blide flow bevæger vi os i takt med åndedrættet, i gentagende bevægelser, så kroppen kan nå at være med og finde ro i bevægelsen. Dette giver kroppen tid til og mulighed for at afspænde dybt og lade sindet hvile. Når kroppen er afspændt og sindet hviler, er det muligt at udvide og fordybe din kropsbevidsthed og nærvær... Og når det sker, kan kroppen og sindet også slippe stress og spændinger.

- - -

Workshoppen er åben for alle der har behov for at komme ned i gear. Især egnet til dig der føler du lever i en stresset hverdag, og/eller er (eller for nylig har) været sygemeldt med stress... Der serveres thé, frugt og nødder. Der er yogamåtter, tæpper og pudder i yogalokalet. Men det er en god idé at tage en ekstra trøje og ev et par strømper med, til de stille stillinger.

Underviser: Mia Mourier

“Jeg underviser med stor respekt for deltagernes kroppe (hvad kroppen kan og ikke kan) samt ud fra min egen oplevelse af hvad yoga kan gøre for kroppen. Min dybdegående viden om yoga og stillinger og bevægelsers effekt på kroppen er baseret på mange års træning (løb, cykling og svømning på elite niveau) samt mange timers yoga. Min yogaundervisning fokuserer på at videregive den glæde og tilfredshed jeg selv mærker når jeg dyrker yoga. Jeg underviser med ydmyghed og respekt for den enkelte yoga deltager, hvad enten deltageren kommer specifikt for at dyrke yoga eller for at få et åndehul i en travl hverdag. I undervisningen forsøger jeg at skabe et rum af ro, hvor vi kan opleve tilfredshed og glæde sammen.

PRIS 300 kr eller 2 klip på Klippekort (gælder ikke Prøve-på klippekort)

TILMELDING Begrænset antal pladser. Tilmelding er nødvendig.

BETALING Book og betal din plads her:
https://system.easypractice.net/event/yoga-workshop--blid-bld-sndagmorgen-yoga--f3f76

Betaler du kontant eller med MobilePay skriv til Mia Mourier 29 78 25 45 eller mia@mourier.dk.

Læs mere på
https://www.facebook.com/events/873022966378869/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger