1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Lad batterierne op i Thy - yoga, natur og stilhed i det spæde forår

Arrangør:Skibsted Yoga & Ravi Yoga
Placering:Hurup Thy
Fra:8/3/2019 kl. 17:00
Til:10/3/2019 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:737

Trænger du af få lidt frisk strøm på batterierne efter vinteren? Vil du gerne lade op og sætte en kurs ind i foråret, hvor du hverken har for meget eller for lidt på din tallerken?

Den anden weekend i marts afholder vi et retreat med intentionen om at få dig forårsklar på en varm og uhøjtidelig måde.

Vi tager en pause fra hverdagens gøremål, gearer ned, renser krop og sind og inviterer ny forårsenergi ind med Kundalini og Yin Yoga, meditation og gong og tid i naturen. Det bliver jordnært og vandnært – der bliver tid til at sove og være stille og lade op til foråret. Både mænd og kvinder er velkomne!

På retreatet arbejder vi med at genfinde vores vitalitet og evne til at vokse efter vintermånederne. Vinteren er yin tid, hvor vi har mere brug for hvile og restitution. Når foråret kommer, inviterer vi lidt mere yang ind – og tiden er kommet til at tilføre systemet mere næring og gødning, så vi kan udnytte forårets kraft til positiv livsudfoldelse og vækst. På retreatet øver os på at give næring til det, der er godt for os – og luge ud, sige nej til eller giver slip på det, der ikke er godt for os.

Vi har derfor 3 længere workshops, hvor vi først arbejder på at løsne vores energi og fjerne energiblokeringer i krop og sind gennem Yin Yoga med et særligt pas for lever og galdeblærer, så tilføre næring og energi til systemet gennem Kundalini Yoga og endelig arbejder vi med at rydde ud i ukrudt og give plads til alt det, vi gerne vil have til at vokse i månederne der kommer.

Derudover vil du få masser af næring og mulighed for restitution og hvile gennem retreatets mad, der er kælet for at retreatets madfar. Gennem en række gong og klangsessioner, der restituerer krop og sjæl. Gennem længere meditationer og yoga nidra, guidede meditationer. Og gennem den vidunderlige natur i området – og blot ved at være på Skibstedgaard, der er et helt særligt roligt sted.

Retreatet afholdes i de skønneste rammer i Thy – på en mindre herregård, der ligger midt i et kuperet istidslandskab lige ved fjorden. Du bliver indkvarteret i lyse værelser med fjordudsigt.

Læs mere / tilmeld dig på https://www.skibstedyoga.dk/events/lad-batterierne-op-i-thy-yoga-natur-og-stilhed-i-det-spaede-forar


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger