2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindful Flow - Simon Krohn

Arrangør:DGI Nordsjælland
Placering:Lillerød
Fra:12/10/2019 kl. 14:00
Til:12/10/2019 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:652
Tilmelding: www.dgi.dk/201918014500

Flow-oplevelsen spiller en nøglerolle i yoga. På denne workshop skal vi undersøge, hvordan man opnår fine flowtilstande gennem yogateknikker. Workshoppen vil indeholde en smule teori, men vi skal først og fremmest dyrke en masse yoga, og du kan forvente en fin, intens og spændende workshop.

Workshoppen har tre dele. Først skal vi arbejde med ”ydre flow”, hvor vi skal afprøve nogle kraftfulde teknikker til at lade vejrtrækningen føre os ind og ud af stillingerne. Derefter skal vi udforske, hvordan vi bruge de statiske stillinger til at opnå en delikat oplevelse af ”indre flow” i kroppen. Afslutningsvis skal vi afprøve en meditationsteknik, som kan kultivere et øget mental flow, hvor tanker og følelser kan opstå og forsvinde mere harmonisk.   

Teknikkerne kan overføres på de allerfleste yogastilarter, så workshoppen kan altså være værdifuld, lige meget om du normalt dyrker hård flowbaserede yoga, eller du er mere til langsom, rolig yoga. I forhold til sværhedsgrad, så siger Simon, at hvis du kan lave et par simple solhilsner uden de store vanskelligheder, vil du sagtens kunne deltage.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger