2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGAREJSE TIL GRÆKENLAND

Arrangør:KBH YOGA /LANGLEY TRAVELS
Placering:ALMIRIDIA, KRETA
Fra:8/6/2019 kl. 06:00
Til:15/6/2019 kl. 22:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:504
YOGAREJSE TIL GRÆKENLAND - BYEN ALMIRIDA PÅ KRETA

7205 KR. I DOBBELTVÆRELSE
8300 KR. I ENKELTVÆRELSE

Tag med til Grækenland i sommeren 2019. Hvorfor ikke fornemme solens energi mod huden, når du starter dagen ud med, at praktiserer din morgen yoga praksis på stranden?

Regler for at udbyde en rejse i et samarbejde med et rejsebureau: KBH Yoga opkræver betaling for ugens yogaundervisning og intet andet. Restbetalingen foregår direkte til rejsebureauet.

I juni 2019 tilbyder KBH Yoga i samarbejde med Langley Travel en yoga uge til dig på Kreta, i byen Almirida, som bliver vores base hele ugen.

Vi flyver fra Kastrup til Chania og bliver kørt i bus til den autentiske græske by Almirida. Kørerturen i bus fra lufthavnen varer ca. 40 min.

HOTELLET ALMIRIDA BAY

En perle i Almirida. Fra hotellet er udsigten utrolig smuk. I den frodige olivenlund lidt op ad bjerget, bor du i gul-hvide huse, der er en blanding af det kretensiske og det moderne. Hotellet er bygget i et enestående og fredeligt område med masser af uimodståelig natur, udeserveringer på terrassen, swimmingpools og poolbarer.

Her har du det perfekte udgangspunkt for en afslappende yoga ferie, hvor du kan tage det roligt og koble af. Området tilbyder tilmed vandreture, cykling, tennis på hotellets egne baner eller en tur i poolen. Der er flere vandreture med guide – men også udflugter med dykning og snorkling, blandt andet til den berømte ”Elephant Cave”.

Efter en kort gåtur på 300 meter ned fra bjerget, havner du på den chamerende hovedgade, hvor tavernerne og de små butikker ligger. Bag disse finder du en skøn sandstrand. Der er lavvandet og stranden er beskyttet mod høje bølger. På stranden dyrker vi vores morgen yoga.

På hotellet har du mulighed for, at leje bil, scooter og cykel, hvis du ønsker at se mere af øen på egen hånd.

YOGA

Du praktiserer din yoga hver dag morgen og sen eftermiddag. Din morgen praksis starter ca. kl. 7.15 – 8.45. Din aften praksis starter kl. 17.30 – 19.00. Morgen yoga praktiserer vi på stranden

Tina Kaare bliver din yogaunderviser på turen. Undervisningen bliver en blanding af yin yoga og restorativt hatha flow.

RESTAURANTEN

Restauranten serverer morgenmad mellem kl. 7.30 – 10.00 og aftensmadsbuffet mellem kl. 18.00 – 21.00. Retterne er inspireret af den lokale græske mad i samspil med et skandinavisk touch. Vores hovedretter forberedes i vores show-kitchen, mens forretter og desserter er serveret i buffetstil.

VÆRELSERNE

Du bor enten i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse med eget badeværelse, balkon og pragtfuld udsigt over havet. Værelserne har air-condition og køleskab. Der ligger gratis badehåndklæde på hvert værelse.

BYEN ALMIRIDA

Ved Soudabugten finder du byen Almirida. Her er du langt væk fra turisme, og du kan nyde at være i en lille, autentisk græsk landsby ved havet.

Her finder du de små taverner ved stranden, hvide huse på de frodige bjerge, geder som spadserer rundt på klipperne, kløfter, bjerge og kretensere, som er på ferie i deres egen favoritby. Almirida er perfekt for dig, der ønsker ro og fordybelse.

TIDSPUNKT

Lørdag d. 8. juni – lørdag d. 15. juni 2019

INKLUDERET I PRISEN

Flyrejse tur/retur
Transfer til og fra lufthavnen i Chania
Yogaundervisning hele ugen
Morgenmad- og aftenmadsbuffet

IKKE INKLUDERET I PRISEN

Frokost
Selvvalgt anden aktivitet på stedet

PRISER

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt – 7.205,- DDK
Enkeltværelse med balkon og havudsigt – 8.300,- DDK

Regler for at udbyde en rejse i et samarbejde med et rejsebureau: KBH Yoga opkræver betaling for ugens yogaundervisning og intet andet. Restbetalingen foregår direkte til rejsebureauet.

TILMELDING

Skriv en mail til info@kbhyoga.dk. Vi sidder klar til at booke dig til rejsen. Ses vi?

PRAKTISK

Se alle rejseinformationer på www.langley.eu/dk. Sidste detaljer 3 uger før afrejse modtager du en liste med praktiske detaljer og informationer, så du i god tid kan planlægge de sidste ting. Der tages forbehold for ændringer i indhold, program og priser, se ligeledes ‘inden afrejse’ under www.langley.eu/dk. Langley Travel Denmark er medlem af rejsegarantifonden med registreringsnummer 1095.

Pas kræves ved rejse til Grækenland. Visum kræves ikke for danske statsborgere. Hvis du ikke er dansk statsborger, kontakt da den græske ambassade i Danmark for mere information.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger