1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga-RETREAT i Pinsen

Arrangør:Shanti Ma Yoga
Placering:Sjælland
Fra:8/6/2019 kl. 15:00
Til:10/6/2019 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1019

YOGA - RETREAT i Pinsen ?

Oplev yoga & meditation, sans naturen, giv dig selv tid, find ro og kreativ inspiration. En lille rejse til dig selv...

YOGATIMERNE byder på klassisk hatha yoga med grundlæggende fysiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser, dyb afspænding og meditation. Du vil kunne opleve lydhealing, være i kontakt med moder natur, og kan bruge tid på at lege med din kreativitet.

En retreat, der styrker din livsenergi og minder dig om din kerne og det den skal bruge for at blomstre og for at udfolde sig her i livet.

Det skal handle om nærvær og om at skabe forbindelse til dig selv – noget du måske kan finde i en yogastilling, måske igennem meditationen, mens du ånder ind og ud eller måske mens du holder en klump ler i hånden, sanser, leger med farver & former, skriver, ser ud over landskabet eller mærker naturen, elementerne, drikker en kop te, sidder ved bålet, nyder maden, hjælper med opvasken eller andet. Her kan du bare være med det der er og mærke dig selv med krop, sind og ånd.

Kort sagt, kan du lave en masse dejlig yoga, du får en pause fra hverdagen og mulighed for at give slip, udforske dig selv og regenerere.

Weekenden er til ALLE, det vigtigste er, at du har lyst til yoga og fordybelse.

Kurset bliver afholdt et skønt sted på SJÆLLAND – i Odsherreds smukke natur (på havøen Nakke). Kirsebærgaarden. Lad internet, mobil og alle dine hverdags input ligge lidt og oplev YOGA-TID. Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig for at dele weekenden og yoga-rummet med os...

Der er plads til ca 8-14 deltagere på denne retreat, så sig til hvis du vil med. Kom alene eller med en du holder af og føl dig hjertelig velkommen!

Priser:

  • Enkeltværelse: 3000 kr.
  • Dobbeltværelse: 2900 kr.
  • Flerepersonsværelse: 2800 kr.

(fordelingen sker efter først til mølle)

RABAT (kun én pr.person):

* Tager du en med, som du kender, får I begge 10 %

* Går du fast til yoga hos mig lige nu, eller tilmelder du dig et fast hold næste sæson (senest i starten af april), får du også 10% rabat.

Tilmeldingen er bindene, se vilkår & handelsbetingelser på min hjemmeside.

Prisen gælder pr. person, inkl. 2 overnatninger, alt yogaundervisning (i alt 3-6 timer hver dag/inkl. udstyr), brug af fællesarealer og fuld forplejning (6 økologiske, vegetariske/vegane måltider, vand og te) Der bliver altså stort set sørget for det hele.

Underviser: Sarah Andersen / Shanti Ma Yoga

Kontakt: shantimayoga@gmail.com

Læs mere og tilmeld dig her: https://www.shantimayoga.dk/retreat.html

Følg med på www.facebook.com/yogashantima


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger