2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga på dansk i Barcelona

Arrangør:en pakke yoga
Placering:Pas de Sota Muralla, 9, ved Barcelonas lystbådehavn
Fra:16/5/2019 kl. 09:00
Til:15/10/2019 kl. 10:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:924

På en lækker tagterrasse med udsigt over byens lystbådehavn har du nu mulighed for at dyrke hatha yoga på dansk, når din ferie går til min fantastiske storby Barcelona i den spanske region Katalonien.

Vælger du en pakke yoga, kan du sammensætte dit eget mini-retreat, hvor yogalektionerne ligger fast hver formiddag, og resten af dagen er åben, for lige det du har lyst til sammen med familie eller venner, hvad enten det er kultur, gastronomi eller det søde strandliv langs byens blå middelhavskyst.

Når du forudbestiller din pakke, kan du vælge mellem en uge-pakke med rabat, en weekend-pakke samt muligheden for selv at tilrettelægge dit mini-retreat.

Pakke 1 er en uge-pakke med 5 lektioner. Lektionerne ligger på alle hverdage – mandag til fredag. Her får du virkelig mulighed for at engagere dig i undervisningen og fordybe dig i din egen praksis hver morgen, inden dagen går i gang.

Pakke 2 har 2 dage med Hatha yoga på dansk – torsdag og fredag. En god start på en lang og begivenhedsrig weekend, der ligger og venter. Her får du god tid til at komme ned i tempo, væk fra den travle hverdag og samtidig samle god energi til at nyde de kommende dage.

Pakke 3 giver dig mulighed for at sammensætte dit mini-retreat, helt efter dine ønsker og temperament, så du samtidig får mest muligt ud af din ferie. Du kan eksempelvis vælge at komme hver anden dag – mandag, onsdag og fredag – eller flere dage i træk. Bestil her...

Alle undervisningslektioner ligger i formiddagstimerne, og det hele foregår på en skøn terrasse, placeret på toppen af hotellet h10 Port Vell i trygge og private omgivelser. Miljøet er solrigt med solceller, et lækkert trægulv samt swimming pool, og her er åbent udsyn til vandet og byens havnefront. 

Læs mere her: https://www.facebook.com/enpakkeyoga/ og https://www.enpakkeyoga.dk/
Eller send en email til:
info@enpakkeyoga.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger