Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Udrensende Yoga Retreat på

Arrangør:MUNONNE - Majbritt Cristel Kiss
Placering:Melegis, Spanien
Fra:28/4/2019 kl. 08:00
Til:4/5/2019 kl. 10:00
Antal visninger:120

Retreatet er et eksklusivt yoga-ophold i helt enestående og smukke rammer i det sydlige Spanien på Garden of Lemons. Både din ånd og din krop vil opleve en ultimativ forkælelse med daglig yoga morgen og aften med Majbritt Cristel Kiss, og glæd dig til at vores egen kok laver de lækreste grønne måltider ugen igennem så alle sanser stimuleres. Du får mulighed for to vandringer i den pragtfulde natur omkring os, og vi tilbyder to udflugter til Middelhavet og til Granada . Dette yoga retreat har et personligt præg man sjældent oplever, og som får dig til at føle dig specielt forkælet alle 6 dage. Vores værter i Spanien er de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, der har skabt vidunderlige rammer i deres to boliger i den fredelige dal Valle de Lecrín, glædens dal, tæt på Granada i Andalusien.

Majbritt har mere end 10 års erfaring som underviser og hun guider dig i Free Flow Yoga både morgen og aften enten foran pejsen i det store smukke rum med flyglet i baggrunden, ved poolen med bedårende udsigter ud over landskabet, oppe på tagterrassen med udsigt over bjergene eller nede i orangeriet blandt ældgamle oliventræer, citron- og appelsintræer. Indbydende scenarier, der skaber stilhed til din praksis med yoga og meditation og vækker begejstringen i alle celler.

Derudover er der rig mulighed for at slappe af ved poolen og nyde den spektakulære udsigt eller tage på vandreture med Ingo i området.

Garden of lemons er et refugium for dig, der søger oplevelser, ro og fordybelse i skønne omgivelser. Stedet ligger uendeligt smukt i læ af bjergkæden Sierra Nevada mellem Granada og Middelhavet tilbagetrukket fra turismens vante ruter, og her er grønt og frodigt året rundt. Det er en sanselig oplevelse at være her. Hver måned i året har sine dufte og sine farver startende med mandeltræernes blomstring i januar måned.

Vi kombinerer yoga med en plantebaseret kost, der er overvejende vegansk krydret med enkelte vegetariske retter. Den perfekte kombination, der renser krop og sind på mange forskellige planer i de skønneste rammer, så du kan komme helt ned i gear, få vækket alle dine sanser, så du føler dig fuldstændig levende, kan ånde frit igen og genetablere kontakt til livsglæden. Du får mulighed for at spendere tid sammen med tre hjerte-mennesker som værter, der sørger for dig i 6 dage og skaber et unikt, acceptfuldt og intimt rum, som du aldrig glemmer. Vi arbejder med små hold på minimum 4 kursister og maksimum 9, så vi bevarer den trygge atmosfære.

 

Se mere på: www.munonne.dk/mck-spanien-maj-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger