Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yoga forløb med Lyd & Essnetielle Olier

Arrangør:Baggårds Ro
Placering:København Ø
Fra:27/3/2019 kl. 17:15
Til:24/4/2019 kl. 18:30
Antal visninger:108
Onsdag d. 27. marts 2019 starter et nyt Yin Yoga forløb, krydret med olier og lyd, op hos Baggårds Ro

At give sig selv Yin Yoga er tage et pause fra hverdagen gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad. Yin Yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde. Denne dybdegående yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen, og opleves som accept og medfølelse.
Igennem de meditative stillinger får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, både følelsesmæssigt og i den fysiske krop.

Yin Yoga er en stille, meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de liggende eller siddende stillinger, som typisk holdes 3-7 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppens energibaner, meridianerne. Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen. På dette forløb anvender vi massage bolde, essentielle olier & lyd (gong, klangskåle, klangmassage) for at komme endnu dybere ind i vores indre rejse.

Hvornår: fra 27/3 - 24/4 kl. 17.15 - 18.30 ialt 5 gange.
Hvor: Baggårds Ro, Dag Hammarskjölds Allé 42 A, 2100 Kbh. Ø
Pris: 575 kr.
Tilmelding: Cpj.baggaardsro@gmail.com du sikre dig din plads ved betaling til mobil pay 30438. Tilmelding er bindende og refunderes ikke

Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger