Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga for begyndere - kom godt i gang med yoga @ YOGAMUDRA

Arrangør:YOGAMUDRA
Placering:København
Fra:23/4/2019 kl. 18:00
Til:23/4/2019 kl. 19:00
Antal visninger:159

https://www.yogamudra.dk/Yoga_for_begyndere

HVAD?
Yoga for begyndere er en 60-minutters klasse, som du kan have glæde af at tage et par gange, før du fortsætter på de øvrige drop-ind klasser.

På Yoga for begyndere klassen får du en rigtig god introduktion til, hvordan yoga undervises hos os. Klassen undervises normalt af en af skolens to grundlæggere, Peter, der har undervist i yoga siden 2001 og har masser af erfaring i at få begyndere godt i gang med yoga, https://www.yogamudra.dk/Peter_Kjaer_Esbensen. Du får her gode, basale færdigheder i forhold til åndedræt og stillinger med god 'alignment' og sikkerhed, som gavner dig på alle yogaklasser fremadrettet, uanset hvilke(n) yogaform(er) du siden fortsætter med. Der vil være fokus på åndedrættet, og du vil møde solhilsner og udvalgte stående, siddende og omvendtstående stillinger samt afspænding.

Hos YOGAMUDRA lægger vi vægt på sikkerhed i stillingerne (god 'alignment'), så du ikke gør skade på dig selv. Og vi lægger vægt på, at alle stillinger kan tilpasses individuelle behov - praksissen skal passe til dig og ikke omvendt.

Du kan købe klassen som et enkeltstående kursus via Priser, https://www.yogamudra.dk/Priser - husk bare at vælge de(n) rigtige dato(er). Er du allerede medlem hos os, kan du bruge dit abonnement, klippekort eller årskort til at reservere plads via Skema, https://www.yogamudra.dk/Skema - så skal du ikke betale mere oveni.

Læs også gerne vores vejledning: Ny hos YOGAMUDRA, https://www.yogamudra.dk/Ny_hos_YOGAMUDRA_.

HVORNÅR?
23. apr. 2019, tirsdag kl. 18:00-19:00

GRAVID?
Hvis du er gravid, anbefaler vi, at du ikke melder dig til Yoga for begyndere klasserne. Vælg i stedet et af vores Gravidyoga hold, https://www.yogamudra.dk/Gravid.

HVAD KOSTER DET?
50 kr. som betales via Priser, https://www.yogamudra.dk/Priser.

Forhåndstilmelding kræves.

Vi refunderer 50 kr., hvis du køber et abonnement eller årskort senest samme dag, som din Yoga for begyndere klasse afholdes. Betalingen kommer retur 1-2 dage efter klassen.

SPØRGSMÅL?
Kontakt os på info@yogamudra.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at have dig med. :-)


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger