Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Gravidyoga med doula Bodil @ YOGAMUDRA Østerbro

Arrangør:YOGAMUDRA
Placering:København
Fra:9/5/2019 kl. 15:00
Til:4/7/2019 kl. 17:00
Antal visninger:85

https://www.yogamudra.dk/Gravid

Gravidyoga er et fantastisk redskab, som styrker dig fysisk og mentalt, idet vi arbejder med både krop, åndedræt, energiniveau, følelser og indsigt.

• Du laver øvelser, der styrker og afspænder din gravide krop og forebygger graviditetsgener.
• Din kropsbevidsthed vokser, og du lærer at bruge dit åndedræt aktivt - begge dele en uvurderlig hjælp under fødslen.
• Du får inspiration til fødestillinger, som gør din babys passage ud nemmere for jer begge.
• Du oplever nærvær og tæt kontakt til din baby - jeres følelsesmæssige bånd styrkes.
• Når du tager hånd om dig selv, din helse og dit velbefindende, giver du også din baby den allerbedste start i livet.

UNDERVISNING
Gravidyoga undervisningen tager udgangspunkt i Hatha yoga. Den indeholder hensyntagende og enkle stillinger, som udføres i et roligt tempo, samt åndedrætsfokus, meditation, mantra og afspænding. To klasser er desuden dedikeret til fødselsforberedelse og Fødselsyoga.

DELTAGERE
Gravidyoga forudsætter ikke kendskab til yoga. Alle kan følge med og have glæde af undervisningen. Vi anbefaler gravide helt uden erfaring med yoga først at begynde på Gravidyoga i 2. trimester. Har du erfaring med yoga (eller anden regelmæssig træning) fra før, du blev gravid, kan du godt praktisere Gravidyoga i 1. trimester, hvis du har overskud til det. Du kan fortsætte helt frem til fødslen.

Læs gerne vores generelle information om yoga og graviditet, https://www.yogamudra.dk/Yoga_og_graviditet, inden du beslutter dig for, hvornår du vil starte til Gravidyoga. Vi modtager gerne spørgsmål på bodil@yogamudra.dk eller telefon, hvis du er i tvivl.

KURSUSFORLØB
Forløbene undervises af Bodil, som er mor til tre dejlige rollinger, certificeret Gravidyoga instruktør, doula og Hultén Fødselspraktiker, og fuld af viden og gode erfaringer med Gravidyoga fra adskillige år med egne graviditeter og fødsler samt fra de mange elever, der har fulgt kurserne siden 2008.

• Holdnr. 47A, Østerbro/Ryesgade 106, torsdag kl. 15:00-17:00,
9. maj, 16. maj, 23. maj, 6. jun., 13. jun.* & 20. jun.*, 27. jun., 4. jul. 2019
-- Undervises på dansk --

• • For andre hold, se https://www.yogamudra.dk/Gravid

* Klasse med fødselsforberedelse. Vi gennemgår relevant forberedelse til fødslen, fødslens start og forskellige faser, anatomi og fysiologi/hormonlære relevant for fødslen, og hvordan du helt konkret kan bruge yogaen under fødslen til smertelindring og til at hjælpe baby til verden så ukompliceret og ligetil som muligt. Vi tilbyder også Fødselsyoga for par kurser, se https://www.yogamudra.dk/Foedsel.

BOOKING
For at booke en plads: klik på LOG IND i menuen på https://www.yogamudra.dk/, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser, https://www.yogamudra.dk/Priser, og book/køb det Gravidyoga kursusforløb, som du ønsker at deltage i. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling.


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger