1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Breathwalk - gående meditation Juni forløb

Arrangør:TOST YOGA
Placering:Frederiksberg
Fra:20/6/2019 kl. 16:50
Til:20/6/2019 kl. 18:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:792
Breathwalk forløb 3 gange i maj & 3 gange i juni!
Vi skal ud på grøn sanse oplevelse og ånde Prana i glad gående Yoga bevægelse. Skal du med på Breathwalk forløb?

Mette Tost/TOST YOGA bliver din instruktør i Breathwalk – gående meditation også kaldet Yoga til fods. Breathwalk er en videnskabelig teknik og videreudvikling af Kundalini Yoga. Her bruges en fantastisk og power fuld kombination af øvelser, åndedrætsteknikker, gå gang, finger magi, mantra og afsluttende meditation. Som bonus er det berigende at være ude i den smukke natur med højt til loftet, glad fugle kvidren, solen og vinden i ansigtet. Sanserne beriges og skærpes og det giver en ekstra dimension til oplevelsen.

Sætter det allerede fut i fusserne?
Så skynd dig at tilmelde dig forårets sundhedsfremmende natur skønne oplevelse. Gå ikke glip af de uvurderlige åndedrætsteknikker, som du kan tage med dig og bruge i din travle hverdag, – Hvor som helst og når som helst. F.eks. teknik hjerne boosteren inden jobbet, mødet eller på din gåtur. Mindful flow, hvis du er stresset og trænger til selv-omsorg.

Hvornår skal jeg Breathwalke?
Maj: Torsdag d. 9., d.16. og d. 23. maj kl. 17.00-18.30
Juni: Torsdag d. 6., d. 13., d. 20. juni kl. 17.00-18.30

Maj måned introduceres du til Breathwalk programmet ”Rejuvenate your energy reserve”, fornyet energi overskud, mental klarhed, flow med indre ro.
Juni måned introduceres du til Breathwalk programmet ”Energy Booster” for motivation, mental vågenhed, målrettet fokus, med dyb nærvær og grounding.

Hvad kan jeg forvente?
1½ times sundhedsfremmende Breathwalk, hvor vi i starten af klasserne øver teknikkerne igennem, inden vi springer ud i det endelige program. Det hjælper dig ind i en større effektfuld oplevelse når vi går i gang med hele programmet. Du vil lære en nem måde at implementere teknikkerne i din hverdag, uden at skulle afsætte 1½ time. At kunne trække på dem on the GO GO…:=)

Breathwalk praktisk:
Husk fornuftigt udendørs beklædning og gode gå sko – dine hænder og fingre skal være frie. Personligt har jeg altid en mini rygsæk på ryggen med vand og et lille tæppe hvis jeg skal sidde. Men et godt tip, – vælg noget let på ryggen, så du føler dig afslappet i din krop når du bevæger dig. Du kan også blot vælge at sidde på din jakke til afsluttende meditation.

Hvor skal vi Breathwalke?
Frederiksberg have, og vi mødes ved hovedindgangen 10 minutter før, dvs. kl. 16.50.

Betaling 3 gange Breathwalk:
Early Bird 325 kr. inden 24. april. Late Bird 375 kr.
Betaling med MobilPay til 21731472 eller via bankoverførsel til Nordea konto: reg. 2132 konto 0725 156 146

Tilmelding:
Sms din tilmelding til mig på 21 73 14 72 så jeg har dit mobil nummer (vigtigt så jeg kan få fat på dig) Også meget gerne din email, hvis jeg skal skrive til dig. Eller send en email med din tilmelding mette@tostyoga.com

Grønne hilsner fra Mette

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger