Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Atma Kriya Yoga Weekend Kursus Retreat på Anahata Yoga Center på Møn

Arrangør:MUNONNE - Anahata Yoga Center ved Camilla og Kåre Netterstrøm
Placering:Stege, Møn, Danmark
Fra:28/6/2019 kl. 08:00
Til:30/6/2019 kl. 10:00
Antal visninger:104

Camilla og Kåre Netterstrøm leder til dagligt Ananhata Yoga Center og vil være undervisere på dette retreat. De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirende og musikalske videreformidling af yogatraditionen. De kombinerer yoga, meditation, detox, musik, lydhealing og en masse andre effektive metoder til healing og balance. De har selv praktiseret Atma Kriya Yoga dagligt i godt 6 år og oplevet at denne praksis vækker en kærlighed, energi og klarhed som danner et uundværligt fundament for et aktivt liv fuld af spændende udfordringer.
 
Om Atma Kriya Yoga 
Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.

Efterhånden vækkes Guddommelig Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er. Paramahamsa Vishwananda modtog Atma Kriya Yogaen fra sin Mester  Mahavatar Babaji og har givet den videre til en række lærere som underviser i denne Kriya.

 

Se mere på: www.munonne.dk/cn-moen-atma-kriya-retreat-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger