Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

SOMMER YOGA RETREAT PÅ SAMSØ

Arrangør:wesselyoga
Placering:Mellem-rummet
Fra:28/6/2019 kl. 10:00
Til:30/6/2019 kl. 12:00
Antal visninger:191
Kom, tryk på pauseknappen, oplev yogaen, naturen og roen på Samsø.

Vi bor 3 dage på et smukt og stemeningsfuldt yogacentret Mellem-rummet, hvor du trygt og præget af nærvær og fordybelse bliver guidet igennem yoga, afspænding og meditation.

Du bliver forkælet med yoga, naturen i fuldt flor og med sund vegetarisk kost. Samsø´s natur er i sig selv et besøg værd og når det så kombineres med yoga, giver det rigtigt gode betingelser for, at du kommer helt ned i tempo, finder ro i krop og sjæl og du får nogle skønne og fredfyldte dage. Du kommer helt tæt på dig selv. Du kommer hjem til dig selv.

Retreaten er for dig, der gerne vil lægge de dagligdags gøremål til side og komme tæt på dig selv, opleve yogaens og naturens helende evner. Min intention med retreaten er at skabe et trygt rum for dig præget af nærvær og fordybelse, så du kommer hjem afslappet, afbalanceret, glad og smilende.

Denne retreat er både for dig, der er erfaren indenfor yoga, men den er også for dig, som er nybegynder. Vi byder dig varmt og kærligt velkommen til et rum med trygge rammer. Alle kan være med. Mit udgangspunkt er der, hvor du og din krop er lige nu. Undervisningen bliver altid tilpasset deltagerne.

Retreatens program og rytme:

Dagene starter med morgenyoga, åndedrætsøvelser og afspænding. Efter morgenmaden er der mulighed for at nyde Samsø på egen hånd, eller gøre lige præcis det, som du har lyst til. Du kan finde et hyggeligt sted i haven eller et lille hyggeligt hjørne i Mellem-rummet, tage en tur til stranden eller opleve den skønne natur på egen hånd enten på cykel eller på gåben.

Gennem hele opholdet bliver du forkælet med sund, vegetarisk mad med mange lokale råvarer, både om morgenen, til frokost, som du også kan få i form af en madpakke, så den kan nydes i naturen og til aften. Frugt, the, kaffe og sunde snacks i løbet af dagen.

Senere om eftermiddagen bliver du undervist i blid afstressende yoga. Du vil bevæge dig mellem meget meditative og langsomme somatiske øvelser og traditionelle yin yoga inspirerede stillinger. Dette har til formål at frigøre spændinger, som har sat sig i musklerne gennem livet, for mange i form af stress, travl hverdag og smerter. Undervisningen bliver afsluttet med dyb afspænding og en guidet meditation. Om aftenen bliver der serveret middag med hyggeligt og kærligt samvær med de andre deltagere efterfulgt af the.

Lige før sengetid tilbyder jeg Restorative Yoga og Pranayama (åndedrætsøvlser), som er valgfrit. Så er du klar til at sige godnat bagefter.
Retreatens program og rytme
Fredag
10.00 – 11.00 Ankomst og indlogering
11.00 Velkomst, præsentation og rundvisning
11.30 Blid Yoga
13.00 Frokost
14.00 Tid ti dig♥
16.30 Blid Yoga
18.30 Aftensmad
21.00 Restorative Yoga og dyb afspænding
22.00 Stilhed
Lørdag
7.30 Godmorgen med ingefær og citrondrik og morgen snack
8.00 Morgen yoga
10.00 Økologisk, vegetarisk morgenmad
11.00 TID TIL DIG
13.00 Frokost og TID TIL DIG
16.30 Blid Yoga
18.30 Aftensmad
21.00 Åndedræts øvelser, Restorative Yoga og dyb afspænding
22.00 Stilhed
Søndag
07.30 Godmorgen med ingefær og citrondrik og morgen snack
08.00 Kærlig morgen yoga
10.00 Økologisk, vegetarisk morgenmad
12.00 Pakke
13.00 Afrunding, afslutning, refleksion, fælles meditation og TAK for denne gang♥
Du får en madpakke med, som du kan nyde på færgen på vej hjem.


Pris og tilmelding:

Early Bird inden d. 01.05.2018: 2.950,- kroner.
Pris efter 01.04.2018. 3.250- kroner
Under dit ophold deler du værelset med en eller to andre deltager.
Tillæg for et enkeltværelse 750,- kroner. Tillæg for et dobbeltværelse 400,- kroner. Her er dog et begrænset antal pladser.
Tilmelding sker ved indbetaling af depositummet på 1.200 kr. inden d. 01.05.2019 eller 1.500 kr. efter d. 01.05.2019.
Restbeløbet betales senest 15 dage før retreatstart.
Send mail til eva.wessel@wesselyoga.dk eller gennem webshoppen på www.wesselyoga.dk.

Dit udbytte:

• Overnatning i dobbeltværelse eller enkeltværelse
• 12Betingelser:
Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage, får du det indbetalte beløb refunderet minus et administrationsgebyr på 1.200 kr., hvis du afmelder dig senest 4 uger før retreat start (31. maj 2019). Sker afmeldingen mindre end med 4 uger før (31. maj 2019), refunderes beløbet ikke.
Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, hvis du selv er forhindret. Giv os besked i det tilfælde og informer os om personens navn og kontaktoplysninger.
Der tages forbehold for fejl og ændringer.
Har du spørgsmål til retreatens indhold eller yogaundervisningen, så kontakt endelig Eva på mail eva.wessel@wesselyoga.dk timers yogaundervisning
• Fuld forplejning
• Sengetøj, håndklæder
• Alt yogaudstyr til yogaundervisningen
• En udflugt til et af de smukke steder på øen
• Retreaten giver dig mulighed for at komme væk fra dine gøremål, opgaver og pligter. Her får du mulighed for at komme lidt dybere i din yogapraksis, mulighed for at lytte indad, finde tilbage til dig selv og bare at være fuldstændig som du er.

Det praktiske:

Der er mulighed for afhentning ved færgen ved din ankomst, hvis du har brug for det uden ekstra omkostninger.
Det er meget nemt at komme rundt på cykel på Samsø og afstandene er korte mellem byerne. De ganske få steder, hvor cyklen ikke kan komme frem, ser alligevel bedst ud i spadserefart.
Det er muligt at leje en cykel, så du kan nemt komme rundt på den smukke og grønne ø, hvor du samtidig tager hensyn til naturen.
Transport til og fra Samsø:
Mellem-rummet er beliggende 5 km fra Sælvig (færge fra Jylland) og 8 km fra Ballen (færge fra Sjælland).
Fra Sjælland sejler færgen fra Kalundborg.
Se sejltider fra Sjælland og book din billet:
http://www.faergen.dk/
Fra Jylland sejler færgen fra Hou og fra Århus.
Se sejltider fra Jylland og book din billet:
http://www.tilsamsoe.dk/ og http://www saax.dk
Tjek den aktuelle sejlplan, book din billet i god tid. Tjek om der er særtilbud, hvis I er flere der rejser/køre sammen.

Betingelser:
Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage får du det indbetalte beløb refunderet minus administrationsgebyr på 1.200 kr., vis du afmelder dig 4 uger før retreatstart. Sker afmeldingen mindre end med 4 uger før, refunderes beløbet ikke.
Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, hvis du selv er forhindret. Giv os besked i det tilfælde og informer os om personens navn og kontaktoplysninger.
Der tages forbehold for fejl og ændringer.
Har du spørgsmål til retreatets indhold eller yogaundervisningen, så kontakt endelig Eva på mail eva.wessel@wesselyoga.dk

Jeg glæder mig til at byde dig hjertelig velkommen.
Namaste!
Eva Wessel

Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger