1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Tween/Teen yoga workshop 12-15år

Arrangør:Urban Health & Yoga
Placering:København S
Fra:20/6/2019 kl. 16:00
Til:20/6/2019 kl. 18:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:501
Er du mellem 12- 15 år eller har du en Tween/Teen derhjemme, som kunne være interesseret i at lære mere om yoga ? Eller som godt kunne tænke sig, at begynde til yoga, men gerne lige vil prøve det først.

Nina Eklund vores Tween/Teen Yogalærer holder 2 workshops i løbet af sommeren, som er en fantastisk, jordnær og sjov introduktion til yoga for de unge.

Workshoppen starter med en mini meditation efterfulgt af Slow Flow yoga sekvens, hvor vi leger med styrke og balance. Efterfølgende bevæger vi os over i en drømmerejse afspænding.

Efter drømmerejsen vil der være tid til at være kreativ hvor i kan begynde på jeres helt eget visionboard . Et visionboard handler om at visualisere det du drømmer om på et billede, der vil være magasiner, papir og farver til rådighed

Det bliver et par super hyggelige og lærerige timer, en god måde at starte sommerferien på eller få lidt aktivitet ind i sommerferien.

Max 12 deltagere - Pris kr. 250,00

Veninde rabat 10%, hvis I booker 2 eller flere.

Tilmelding på hjemmesiden www.urban-health.dk via vores Online Booking - Holdtilmelding

Du vælger mellem 20 juni eller 1 august. Du får efterfølgende en bekræftelse pr. mail - samt hvordan du betaler for workshoppen.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger