1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

200-timers Yoga Alliance godkendt yogalæreruddannelse

Arrangør:Prana Yoga Shala
Placering:København
Fra:9/4/2022 kl. 10:30
Til:4/9/2022 kl. 18:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1436

Fra midten af april 2022 tilbyder vi hos Prana Yoga Shala for 14. gang vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på ca. et halvt år kan blive certificeret yogalærer. Vi tilbyder en grundig, hands-on uddannelse, der virkelig forbereder dig på arbejdet som yogalærer, uanset om du vil arbejde med yogaen på fuld tid eller bruge den i forbindelse med dit arbejde. Men du kan også tage uddannelsen, hvis du simpelthen vil fordybe dig i yogaen i en periode.

Uddannelsen har både moduler med anatomi, filosofi og undervisningsmetode på programmet. Via vores arbejde med anatomi vil du få den forståelse for forskellige kroppes udfordringer som gør dig i stand til at tilbyde dig selv og andre en yoga, der er lige til at gå til, og som giver det, der er mest brug for, uanset om det er stabilitet, styrke, større smidighed eller bare en dyb fornemmelse af ro. Uddannelsen byder også på en god portion praktik. Det er nemlig vores erfaring, at det er vigtigt at vide, hvordan det egentlig ser ud, når “rigtige” mennesker laver yoga, og vi vil gerne ruste dem, vi uddanner, bedst muligt.

Uddannelsen er også interessant for dig, der måske ikke vil undervise, men har lyst til at fordybe dig i yogaen i en periode. Den er nemlig også i høj grad centreret om din egen praksis, og du har adgang til ubegrænset yoga så længe, uddannelsen varer.

Mod slutningen af uddannelsen sætter vi en weekend af til meditation, så du også kan stifte bekendtskab med denne vigtige del af yogaen.

Vi tilbyder hos Prana Yoga Shala både legende, dynamiske, styrkende og mere stille hold, og uddannelsen er opbygget på en måde, så du kan fokusere på det, der passer dig bedst. Du kan have yogabaggrund i f.eks. ashtanga yoga, vinyasa/flow yoga og hatha yoga for at deltage på uddannelsen, men vi forestiller os, at du har haft en kontinuerlig yoga-praksis i minimum et år og gerne længere. Det er ikke vigtig, at du er smidig eller kan lave svære stillinger, men det er vigtigt, at du er parat til at gøre en indsats. Vi tager nemlig yogapraksissen seriøst hos Prana Yoga Shala, og selvom der er masser af plads til grin, forventer vi, at du er parat til at arbejde og være nysgerrig på måtten.

Læs mere på https://www.pranayogashala.dk/-200-tt-basic-2022


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger