1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Afslappende yogaferie på den græske ø Kalymnos

Arrangør: MUNONNE - Kbh Yoga v/Jørn Nørtoft
Placering:Panormos, Kalymnos, Grækenland
Fra:6/9/2019 kl. 08:00
Til:13/9/2019 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:575

Kalymnos ligger i det Dodekanesiske Øhav tæt på Tyrkiet, lige nordøst for Kos, og er 69 km² stor, hvilket svarer til godt halvdelen af Samsø. Befolkningstallet er dalende og der bor for tiden 8.000-10.000 mennesker fast på øen, heraf de fleste i hovedstaden Pothia på østkysten. Pothia kaldes ofte bare for ‘Kalymnos By’ af de lokale. Øen er ikke afhængig af turisme i samme grad som eksempelvis naboøerne Kos og Rhodos og er derfor mere uspoleret og ‘autentisk’. Det er en bjergrig ø, som er ufrugtbar bortset fra et par dale.

Du dyrker din yoga praksis morgen og sen eftermiddag. I vores morgen yoga står vi op sammen med solen. Den fysiske og mentale yoga, består af blide øvelser, så du vækker din krop i dens eget tempo. Yoga om eftermiddagen er mere dynamisk og varieret, hvor du bliver instrueret i en sikker og vitaliserende praksis for din krop.

Alle kan deltage i yogaundervisningen og retreatet er både for mænd og kvinder.

 

UNDERVISEREN PÅ TUREN
Din yogainstruktør er Tina Kaare. Tina har flere end 20 års erfaring med yoga, og er i dag medejer af KBH Yoga på Østerbro i København. For Tina handler yoga om at vække vitaliteten i kroppen og dermed i livet. For Tina er yoga øvelser i at leve livet, så når vi i yogaen styrker og smidiggør kroppen, så styrker og smidiggør vi samtidig også sindet. Yogaen handler derfor også om balance – om at kunne holde balancen, men også om en sund balance mellem styrke og smidighed.

Tina er oprindeligt uddannet jurist, men lever i dag af at undervise yoga, yoga soloundervisning og coaching. Hun underviser hos Sofia Manning, på Københavns Universitet i jura og undervisere ledere i ledelse igennem kroppen – betydningen af kropssprog og kropsholdning.
Din yogainstruktør Tina Kaare vil ligeledes stå til rådighed for individuelle sessioner i løbet af dagen, for dem der kunne have interesse i det.

 

Se mere på: www.munonne.dk/kbh-yoga-kalymnos-september-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger