2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Workshop med fokus på nakke, skuldre og brystryg

Arrangør:Aalborg Yogastudio
Placering:Aalborg
Fra:1/6/2019 kl. 10:00
Til:1/6/2019 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:552
Mange af os mærker tydeligt følgerne af at have blikket rettet mod en mobiltelefon, tablet eller pc mange timer hver dag. Andet foroverbøjet og monotont arbejde kan have de samme konsekvenser og bl.a. give hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter samt udfordringer med skuldre og arme.

Derfor er denne workshop målrettet mod at få løsnet godt op i nakke, skuldre og øverste del af ryggen samt styrke de muskler, der skal holde hovedet på plads og give en god holdning.

Det dybe åndedræt er med til at sikre mobilitet i og afspænding af hele brystkasseområdet, så det skal vi også have fat i.

Vi afslutter naturligvis workshoppen med en herlig afspænding, så kroppen kan restituere med skuldrene på rette plads og masser af blodgennemstrømning i vores fokusområder.

Alle kan være med uanset erfaring med yoga.

Det praktiske:

Instruktør: Lene Larsen

Sted: Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st. tv., 9000 Aalborg

Pris: 300 kr.

Tilmelding: Send en mail til mail@aalborgyogastudio.dk eller en sms til Lene på 25130310, og indbetal samtidig de 300 kr. til konto i Merkur Andelskasse: Reg. 8401, kto. 1250622 eller per MobilePay til nr. 98151 for at sikre dig pladsen. Husk at angive navn samt ”skulder”.

Der kan være rift om pladserne, så vent ikke for længe med din tilmelding. Ved afbud senere end 24. maj refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger