2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Restorativ yoga og Traumer

Arrangør:Yoga BØFLEN
Placering:København Ø
Fra:10/6/2019 kl. 18:00
Til:10/6/2019 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:382
EN WORKSHOP OM RESTORATIV YOGA OG TRAUMER

Restorativ yoga er en enestående blid yogaform, der skaber en bevidst og effektiv afspænding af krop og sind og giver en kropslig oplevelse af meditation. Vi undgår stræk og styrkekraft i stillingerne, ved at ophæve tyngdekraften og bringer underlaget op til kroppen, så kroppen føler sig støttet, holdt og omsorgsfuldt hørt og respekteret.

Det skaber et optimalt miljø for langsomt at bringe bevidsthed ind i de steder, hvor der er stagnation, fastlåshed eller fortætning i kroppen og bringe lys på mentale, fysiske og følelsesmæssige reaktionsmønstre, opstået gennem påvirkning af overvældende hændelser eller ydre miljø.

Når traumer opstår, uanset om de er opstået over længere tids pres eller pga. noget fuldkommen uventet, skyldes det en oplevelse af, at noget har været for overvældende for os. For at passe på os selv, indkapsles følelser og energi i kroppen til vi er klar til at se på det og rumme vores oplevelse fra et trygt sted og klar til at vokse med de livserfaringer traumer naturligt giver os. Fælles for alle traumer er, at så længe det ikke er erkendt i vores vågne sind, styre de os med flugte væk fra kroppe og forhindre os i at være tilstede i nuet og i os selv.

I restorativ yoga handler det om, at skabe ro og balance i nervesystemet, så kroppens mere aflukkede steder kan åbne sig og begynde at vise dig, hvad den har holdt på af energi og følelser. I den proces er det altafgørende at du etablerer en tryg og rummelig relation til kroppen og til dig selv og er modig nok til at være sammen med dig selv. Når kroppens forskellige følelser, tanker og kropsfornemmelser anerkendes som de udtrykker sig, kan systemet blive mere afspændt og du kan få indsigter, flow og livsvitalitet igen.

OM WORKSHOPPEN
I denne workshop støttes du til at opbygge en anerkendende relation til din krop, som er første skridt til at bringe dig selv tilbage i helhed og balance. Helt praktisk benytter vi de restorative stillinger til fysisk, at vise kroppen anerkendelse, ved at svare an på kroppens signaler, på forskellige måder:

🌸 Du får kendskab til enkle grund principper for en effektiv restorativ praksis.
🌸 Du lærer hvordan du giver din krop optimal støtte med puder og tæpper, for større afspænding.
🌸 Du får værktøjer til, hvordan du kærligt og bevidst håndterer tanker, følelser og energi i kroppen.
🌸 Du træner evnen til at have en kærlig indre dialog med din krop, for større tryghed.

DET ER DIN TID OG DIT RUM
Jeg arbejder i denne workshop ud fra princippet - LESS IS MORE! Det betyder at din krop bliver din primære guide til at vise dig, hvilke stillinger den kalder på og har brug for. Min rolle som underviser, vil være at understøtte din krop i samarbejde med dig, så stillingerne bliver så optimal som mulig.

Der vil ikke være nogen der blander sig i den måde du ligger på, det handler om at det skal føles behageligt og godt for din krop, pyt med hvordan det ser ud. Der er heller ingen der her vil fortælle dig, hvornår du er færdig og skal videre til det næste eller at du lige skal blive lidt længere, det handler om at lære at lytte til, hvad din krop fortæller dig.

Der holdes et rum, hvor du kan følger din egen impuls og opleve empowerment på måtten.

Holdet er begrænset til maks. 8 deltagere, for at bevare en tryg energi og god tid til alle.

Alt udstyr er i lokalet, du skal blot møde op i tøj du kan bevæge dig i.

Det er ikke hensigten med denne workshop at udøve traumeterapi. Workshoppen kan være et supplement til øvrig behandling og kan give dig kraftfulde værktøjer til at være mere tilstede i kroppen og i det hele taget give dig nye indsigter om dit indre liv.

DITTE VIL HOLDE ET OMSORGSFULDT RUM
Ditte har tidligere været en del af det faste hold i KBH yoga, pt er hun fast vikar og engageret indehaver af firmaet Yoga BØFLEN, hvor hun dagligt hjælper mennesker med at genforene sig med deres krop og vende tilbage til en følelse af forbundethed med sig selv og dermed helheden. Alt hvad hun laver, har fokus på at have sig selv med, den kærlige relation til krop og sind og at balancere nervesystemet, til ro, livsglæde og selv-autoritet. Hun har selv gået vejen og ved hvad det vil sige at opleve traumer i kroppen og fundet en unik metode til genskabelse af helhed og balance.

Meditation, yoga, mayaindiansk visdom (earth wisdom) og personlig udvikling har været hendes liv de sidste 15 år, i en søgen efter at være hjemme i sig selv og stå i sin egen selv-autoritet. De sidste 5 år har hun undervist i yoga og meditation, guidet cirkler og senest uddannet i Traume- og genkaldelsesterapeut hos Jesper Westmark.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Ditte på telefon: 40709969 eller mail: info@yogaboflen.dk

Tilmelding: http://www.kbhyoga.dk/produkt/workshop-om-restorativ-yoga-og-traumer-v-ditte-braendgaard-d-10-juni-2019-kl-18-21/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger