Leveringstid: 2-4 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
Julegaver: Byttes til 24/2-2020
Kundeservice 72 28 95 95

SommerYoga - yoga & meditation - fordybelseskursus

Arrangør:Shanti Ma Yoga
Placering:Roskilde
Fra:27/7/2019 kl. 09:30
Til:24/8/2019 kl. 12:00
Antal visninger:158
SommerYOGA- Fordybelse
Lørdagsforløb & Events

BOOK HELE FORLØBET ELLER ENKELTE GANGE
Fordyb dig i yoga & meditation og få inspiration til din praksis.

Igennem 5 kursusgange udforsker du dig selv på forskellig vis. Du vil i løbet af ugerne komme i kontakt med og få en oplevelse af åndedrættet, lyd & chanting, chakraer, yoga nidra - dybdeafspænding, koncentration & meditation og hjerterum. Yoga, der kan skabe en dybere oplevelse af væren.
Kursusgangene vil variere i indhold, men vi vil altid inddrage, kropsbevidsthed, fysiske øvelser, åndedrættet, afspænding/yoga nidra, og en form for meditation.

Jeg anbefaler at tage hele kurset, for at skabe sammenhæng og for at opleve en dyberegående oplevelse, men du kan også melde dig til de enkelte events hver for sig.

TILMELDING: www.shantimayoga.dk (se kurser & tilmelding)
Sted: Ro´s Kilde Helsecenter
Kontakt: shantimayoga@gmail.com Telefon: 27 66 65 07
Følg mig her: www.facebook.com/yogashantima
Yogalærer: Sarah Andersen
Pris: 1000 kr for hele forløbet (5 gange) eller 250 kr. pr.gang/eventOm Forløbet & de enkelte Events

1. Event - Lørdag d. 27 juli 2019, 9:30 til 12:00
Med fokus på Yoga Nidra
En afspændende yogasession, hvor vi vil bruge god tid på yoga nidra - dybdeafspænding. Her kan du trække dig tilbage, nulstille krop og sind, sætte eller arbejde med dine intentioner og finde ro og fred indeni.

2. Event - Lørdag d. 3 august 2019, 9:30 til 12:00
Chakra-fokus
I løbet af formiddagen indrager vi chakraerne aktiv i undervisningen. Vi leger med forskellige stillinger, hvor du kan fokusere på dem og vi vil bruge dem i visualisering og i afspænding.Her kan du gå på opdagelse, skabe balance, blive mere opmærksomt og sansende omkring dine energier.


3. Event - Lørdag d. 10 august 2019, 9:30 til 12:00
Fokus på Lyd & Mantra - vi leger med lyd.Vi laver et balancerende asana-progam, åndedrætsøvelser, yoga nidra med lydhealing, meditation og slutter af med at chante sammen. Er du nysgerrig og vil opleve lydens virkning på krop og sind, eller har du lyst til at inddrage lyd og mantra eller chanting i din personlige yogapraksis - kom forbi! OMOMOM


4. Event - Lørdag d. 17 august 2019, 9:30 til 12:00
Fokus på Åndedræt og Meditation
Her får du mulighed for at koncentrere ekstra meget på åndedrættet. Bliv bevidst om din livsenergi, og giv det ekstra opmærksomhed. Brug den til at forløsne og transformere stress, spændinger, tilstande i krop og sind. Bliv bevidst om den grundlæggende kraft, der holder dig levende.
Vi arbejder med forskellige åndedrætsteknikker, bruger åndedrættet bevidst og meditativ i vores asanapraksis, ligesom i afspænding og meditation.


5. Event - Lørdag d. 24 august 2019, 9:30 til 12:00
Fokus på Hjerterum
Denne yogaevent skal omhandle det smukke sted indeni dig selv, der kan rumme så meget...Vi laver asana der er godt for hjertet. Så vi arbejder bl.a. med energiøvelser, hjerteåbner og ligeledes med spændinger rund omkring. Derefter laver vi en beroligende åndedrætsøvelse, slutter af med en lille yoga nidra og en hjertemeditation

Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger