2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

X-MAS Ayurveda retreat hos Dr. Unni, Kovalam Beach, Kerala, Indien

Arrangør:MUNONNE - Grace Tours
Placering:Kovalam Beach, Kerala, Indien
Fra:26/12/2019 kl. 08:00
Til:10/1/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1276

Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear, besøg Keralas smukke strande og historiske seværdigheder – og få tilmed masseret julestegen væk. Vi har holdt 12 pladser på Dr. Unnis klinik til dig der ønsker at bruge juleferien – og komme ind i det nye år – på en anderledes og selvkærlig måde.

De første 10 dage venter afspændende og udrensende ayurveda behandlinger og yoga – og herefter fire fulde dage til strand, sightseeing eller andet i det tropiske Sydindien…

Bag kysten løber et vidt forgrenet net af kanaler mellem fastlandet og havet. Dette område er Keralas berømte ”backwaters”, hvor næsten al trafik foregår på både, og hvor en tur i husbåd er en oplevelse for livet. Kerala udmærker sig ved en betydeligt højere standard end Indiens øvrige delstater i næsten alle samfundsmæssige forhold.

I Kerala bliver den medicinske tradition ayurveda praktiseret i sin oprindelige form, og her er der lang tradition for udøvelse og udvikling af den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.

Rent praktisk så forløber de første dage således, når du ankommer til klinikken for et behandlingsforløb, vil programmet blive udformet i henhold til din tilstand og situation og under hensyntagen til, hvor meget tid du har til rådighed. Du får en konsultation med en junior læge den første dag og møder din terapeut, som vil være din kontaktperson. Din(e) terapeut vil være ansvarlig for den massage, du modtager i forløbet. Massagen adskiller sig markant fra øvrige massageformer ved anvendelsen af medicinske olier og ved, at terapeuten ofte anvender fødderne for at kunne udføre længere og mere kontrollerede strøg og tryk.

 

Se mere på: www.munonne.dk/gt-indien-x-mas-dec-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger