1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Hormonyogakursus i weekenden 24.-25. august 2019

Arrangør:Aalborg Yogastudio
Placering:Aalborg
Fra:24/8/2019 kl. 11:00
Til:25/8/2019 kl. 17:15
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:465
Måske er du nået i en alder, hvor symptomer på overgangsalderen begynder at påvirke din dagligdag?

Det kan også være, du endnu ikke er nået så langt, men i stedet kæmper med et (endnu) uopfyldt ønske om at blive mor? Eller måske er du en af de kvinder, der døjer med mange menstruationssmerter eller slet og ret ubalancer i din hormonproduktion?

Uanset, om du blot vil være på forkant med situationen eller allerede er i dine hormoners magt, er 30 eller 60 år gammel, tynd eller tyk, praktiserende yogi eller ny til yogaens verden, så har du i weekenden den 24.-25. august chancen for at lære at udføre en række øvelser, som ved regelmæssig praksis vil kunne afbalancere din hormonproduktion, lindre dine symptomer og ofte endda helt afhjælpe dem.

På den første workshop lørdag starter vi med en introduktion til hormonyogaterapi i henhold til Dinah Rodrigues. Dinah har udviklet systemet over de sidste ca. 30 år. Hun er født i 1927 og er med sine 92 år og sit stadig sprudlende væsen og aktive liv selv et lysende eksempel på, at det her system kan ”et eller andet”.

I løbet af weekenden vil vi gennemgå hele serien af opvarmningsøvelser, hormonyogaøvelser, åndedrætsteknikker og en række øvelser mod stress. Vi kigger desuden på, om din krop har behov for særlige tilpasninger af øvelserne, så du får det fulde udbytte af din videre praksis derhjemme.

Allerede fra 35 års alderen begynder kvinders østrogenniveau at falde. I årene frem mod overgangsalderen kan det give gener som f.eks. hedeture, humørsvingninger, tørre slimhinder, nedsat sexlyst, hårtab, vægtøgning, depression, stress, søvnløshed, kraftige blødninger. Der kan være andre årsager til, at din hormonproduktion allerede i en tidligere alder ikke fungerer optimalt.

Ved hjælp af specielle åndedrætsteknikker kombineret med dynamiske, fysiske øvelser og visualiseringsteknikker stimuleres primært vores hormonproducerende kirtler og organer. Samtidig styrkes og smidiggøres kroppen som i andre yogaformer, ligesom dette yogasystem bringer balance til dine følelser og giver humøret samt bl.a. østrogenniveauet i kroppen et ordentligt løft.

Vær opmærksom på, at du ikke bør udføre hormonyoga, hvis du f.eks. har eller tidligere har haft hormonelt betinget brystkræft eller andre hormonrelaterede kræftsygdomme, er gravid, har store myomer i livmoderen, svær endometriose eller væsentlige hjerteproblemer. Hvis du er i tvivl, om du kan deltage i kurset, så tag en snak med din læge og forklar vedkommende, at øvelsesrækken arbejder med at booste og afbalancere hormonproduktionen, bl.a. ved at massere æggestokke og andre organer via kraftige åndedrætsteknikker. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig for en drøftelse forud for tilmelding.

Tid:
To workshops i samlet forløb:
Del 1: Lørdag den 24. august 2019 kl. 11:00 - 16:00
Del 2: Søndag den 25. august 2019 kl. 12:15 - 17:15

Tilmelding:
Bindende tilmelding til hele kurset på én gang sker per e-mail til lene@aalborgyogastudio.dk.

Pris:
DKK 1.050,- for hele forløbet inkl. skriftligt materiale. Indbetal venligst beløbet på konto i Merkur Andelskasse: Reg. 8401, kto. 1250622 eller per MobilePay til nr. 98151. Husk at angive navn samt ”hormonyoga”.

Der vil være lidt frugt, snacks og drikkevarer til rådighed i pauserne.

Sted:
Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st. tv., 9000 Aalborg

Instruktør:
Lene Larsen

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger