2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Nytårsyogaretreat til Kap Verde - udsolgt

Arrangør:Kira Løve, Spies & my yoga studio (www.myyoga.dk)
Placering:Kap Verde, øen Sal
Fra:26/12/2019 kl. 07:55
Til:3/1/2020 kl. 01:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:761

Yogarejsen til Kap Verde er udsolgt. Der er ledige pladser på andre yogarejser. Læs mere på: www.myyoga.dk. 

Når julen er fejret, flyver vi sammen til solskinsøen Kap Verde, hvor du med yoga, badning og afslapning vil kunne afrunde året og byde det nye år velkommen. 

Den erfarne underviser Kira Løve har skræddersyet et yogaprogram specielt til denne yogarejse, som giver dig redskaber til at komme rigtig godt fra start i det nye år.

Program

Stå op til 90 minutters yogamorgen, inden en lækker morgenmad nydes. Derefter er der tid til badning/afslapning ved poolen eller ved en af de gyldne strande – eller til en udflugt rundt på øen. Om eftermiddagen er der igen 90 minutters yogaundervisning. Om morgenen vil du opleve styrkerende og vitaliserende hatha yoga, og om eftermiddagen er der tid til fordybelse i yin yogaens lange skønne stræk. Hver klasse består af yoga, åndedrætstræning og afspænding. Om aftenen er der fælles spisning i hotellets restaurant for dem, der har lyst. På rejsen står Kira for at arrangere to fælles udflugter for dem, der har lyst. Den ene tur vil blive en vandre-/gåtur, hvor vi sammen kan udforske lidt af øen. Ellers tilbringes eftermiddagene, som man føler for – måske på en af de skønne sandstrande med en god bog eller til en snak om det, som yogatimen har igangsat af tanker og refleksioner. Du kan også udforske Kap Verde på egen hånd eller tage på halvdagsudflugt, f.eks. til den 18 meter dybe grotte Buracona eller til hovedbyen Espargos. Du kan desuden tage på katamaranture og kigge på fisk i smukke farver.

Tilmeld dig her: https://www.spies.dk/sport/yogarejser/yogarejse-kap-verde-december-2019-kira-loeve

Temperaturen ligger på 22-26 grader med en svalende brise. Vandtemperaturen er ca. 24 grader, og der falder normalt så godt som ingen regn i december/januar.

Kira har afholdt mere end 20 yogarejser siden 2012. Kira har desuden de seneste år uddannet mere end 70 danske yogalærere, og du vil gennem en uges yogaundervisning med Kira lære, hvad du kan gøre, for at komme dybere i din praksis.

Yogarejsen vil give mulighed for næring og nærvær og plads til, at du kan være den, du er, og mærke, hvad du har brug for. Der er tid til både samvær og stilhed, og du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt social, du har lyst til at være. Essensen denne uge er fordybelse i yogaen for derved at finde ind til kernen af dig selv – både fysisk og mentalt.

Hotelinformation

Dunas de Sal er et pænt og roligt hotel i moderne stil med gåafstand til Santa Marias skønne sandstrand. Hotellet har et dejligt poolområde, et motionsrum og en spaafdeling.

Instruktør på rejsen

Kira har praktiseret yoga i 19 år og har undervist de sidste 13 år. Hendes faglige baggrund er mere end 2.000 timers yogauddannelse og mere end 8.000 timers undervisningserfaring. Kira er indehaver af yogastudiet my yoga studio i Charlottenlund og har i sit arbejde fokus på yogaundervisning, yogarejser og coaching samt at uddanne yogalærere. Kira besidder en viden om yogaen, så du som deltager kan føle dig tryg under undervisningen.

Praktisk info.

Prisen er 11.843,- pr. person

I prisen indgår:

Flyrejse med Thomas Cook Airlines t/r

Economy Plus Mad ombord på flyet

20 kg bagage på flyet inkl. håndbagage

Bus fra lufthavn til hotel t/r

Delt dobbeltværelse

Morgenmad

Nytårsmiddag med yogagruppen

Yoga hver morgen og eftermiddag (med undtagelse af ankomst- og afrejsedagen)

Gåtur med yogagruppen

 

Afrejse fra København 26/12 kl. 07.55 via Göteborg, ankomst til Kap Verde kl. 15.00

Hjemrejse fra Kap Verde 2/1 kl. 17.00, ankomst i København kl. 01.30 (3/1)

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse fra: 3.200,-

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Medbring egen yogamåtte.

Kap Verde har indført en turistskat, som skal betales på stedet. Beløbet er ca. 2 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter for maks. 10 nætter. Skatten betales direkte til hotellet og er ikke inkluderet i rejsens pris.

Spørgsmål og yderligere information:

Skriv til: kira@myyoga.dk

Tilmeld dig her: https://www.spies.dk/sport/yogarejser/yogarejse-kap-verde-december-2019-kira-loeve


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger