2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Meditationsforløb – inspiration og fordybelse

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:KBH, Frederiksberg
Fra:21/8/2019 kl. 19:15
Til:21/8/2019 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:339
Når vi har mediteret et stykke tid, hvad gør vi så? Hvordan vedligeholder vi vores meditationsmuskel? Hvordan holder vi os vågne i vores meditationer? Begrebet stick to your practice siger det hele. Vi fortsætter. Sindet vil gerne underholdes og elsker at finde nye, spændende veje og værktøjer. Men det bedste, vi kan gøre med vores meditationspraksis, er at blive ved og fortsætte på samme måde. Det kræver dedikation, og ind imellem tager livet en anden retning, vi glemmer vores gode intentioner, og vores faste meditation glider ud. Ind imellem kan vi opleve at falde lidt i søvn i vores meditationer, eller vi har i perioder modstand og får svært ved at se, hvad det egentlig gavner.

Formålet med dette meditationsforløb er at skabe en fast ramme og bringe inspiration og liv til din meditationspraksis. Vi veksler mellem teori, praksis og erfaringsudveksling, når vi mødes. Hver gang vil der være mulighed for at stille spørgsmål og diskutere de udfordringer, der opstår undervejs. Vi får fordelen af at meditere sammen som gruppe. I det hele taget går vi på opdagelse, fordyber os og undersøger det her felt sammen. Som en del af forløbet undersøger vi også, hvordan fundamentet for al yoga- og meditationspraksis – vi kan kalde det et sæt dyder eller principper – yamas og niyamas kan berige og inspirere både vores egne meditationer og vores liv i det hele taget. For hele formålet med meditation er jo ikke meditationen i sig selv, men hvordan det føres ind og integreres i vores daglige liv.

Forløbet er for dig, der allerede har kendskab til meditation:

- Du mediterer fast og har måske mediteret et stykke tid
- Du har tidligere haft en meditationspraksis, men trænger til inspiration til at komme i gang igen
- Du kender fordelene ved at meditere
- Du har deltaget i et af mine meditationskurser eller et tilsvarende introkursus et andet sted
- Du ved, at meditationens indsigter inviterer dig på en personlig udviklingsrejse, og du har lyst til at gå videre ad den sti

Forløbet strækker sig over 3 ½ måneder. Vi mødes seks onsdage i alt kl. 19.15 til ca. 20.45/21.00 med tre uger imellem hver gang. Datoerne er: 21. august, 11. september, 2. oktober, 23. oktober. 13. november og 4. december.

Du skal afsætte minimum 15 minutter hver dag under hele forløbet til at øve dig.

Vi skal være i et fredeligt yogacenter på Ingemannsvej 3C på Frederiksberg. Meld dig til på christina@christinahernvig.com. Din tilmelding er bindende. Du er velkommen til at sende en anden, hvis du bliver forhindret. Husk at skrive dit mobilnummer i tilmeldingen.

Prisen er 1.550 kroner, som du kan indbetale sammen med din tilmelding på bankkonto 5471 1699107. Du kan betale i flere rater, hvis det passer dig bedst. Bare giv mig besked.

Kærlig hilsen
Christina Hernvig

https://www.facebook.com/events/849215148794622/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger