2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ayerveda. Boost din livsenergi. Spisning og foredrag

Arrangør:Kunst-og Kulturcentret Tuskær
Placering:Fjaltring
Fra:8/11/2019 kl. 18:00
Til:8/11/2019 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:407

Boost din livsenergi

Spisning og foredrag ved Lise Faurschou Hastrup.

Livsenergien kaldes Prana inden for ayurvedaen. Den strømmer i alt levende. Den strømmer i kroppen. Jo friere den strømmer, des bedre tilpas føler vi os. Idenfor Ayurveda, den traditionelle indiske sundhedsforståelse, er der en række metoder til at booste sin livsenergi. Jeg prøver at oversætte dem, så de kan overføres til en almindelig dansk hverdag. Det handler ikke kun om mad og drikke, men også om vejrtrækning, søvn og rytmer, men måske allermest: at finde ind til glæden ved det hele. Lyder det ”langhåret”? Måske, men de enkle metoder bygger på 5000 års erfaring Kom og spis med. Hør Lise fortælle om Prana på dansk.

Lise Faurschou Hastrup har 25 års erfaring som madvejleder, foredragsholder og økologisk omlægningskonsulent. Hun er forfatter til bogen Ayerveda for begyndere. Lise holder foredrag om ayerveda og giver individuelle mad- og måltidsvejledninger ud fra de ayervediske principper.

Vi serverer med stor glæde en middag fuld af livsenergi– og oplevelsen forsødes med en dessert. Pris: 250 kr. inkl. middag, foredrag, dessert og kaffe/te.

Tilmelding via mail: tilmeldingtuskaer@gmail.com

Kunst- og Kulturcentret Tuskær, Tuskærvej 9, Fjaltring, 7620 Lemvig, www.tuskaer.dk

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger