1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yoga & Selv-Akupressur

Arrangør:www.TempleYoga.dk
Placering:Bellevue Strand, 2920 Klampenborg
Fra:21/7/2019 kl. 14:00
Til:21/7/2019 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:437
Yin Yoga & Selv-Akupressur

Workshop med Sanja Sonne

Velkommen til 2.5 time med blid yin yoga og selv-akupressur. Workshoppen byder på masser af tid til dig, dit åndedræt og din krop. Workshoppen vil være opbygget med let meditation, masser af lækre yin-stræk selv-akupressur og afslutningsvis en lang dybdeafspænding og shavasana.

Du bliver både guidet ind i lækre, blide yin-stræk og forløsende selv-akupressur. Du vil få grundlæggende viden om de enkelte energibaner vi arbejder med og akupressurpunkters egenskaber. Du vil blive guidet til punkternes placering og brug, og selvfølgelig få hands-on hjælp. Der vil som altid også være masser af hands-on i yin stillingerne - så du kan nyde en dejlig workshop, hvor du både bliver støttet og lærer at støtte dig selv.

HVAD ER YIN YOGA OG AKUPRESSUR?
I Yin yogaen arbejder vi med både bindevævet, men også meridianbanerne - kroppens fantastiske energibaner. Yin er lange bløde stræk, twist m.m. der holdes i flere minutter af gangen, nogle gange op til 10 min. Yin yogaen har sit udspring i taoistisk, kinesisk medicin hvilket gør den til en oplagt makker til workshoppens "anden dimension": akupressur. Akupressur er masserende/stimulerende tryk på særlige punkter på kroppen og er en klassisk del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). Du vil i løbet af workshoppen blive guidet til selv at stimulere forskellige grundlæggende akupressur punkter på kroppen, alt imens du befinder dig i en yin-stilling.

SOMMER & BALANCE
Temaet til denne workshop er Sommer & Balance. Vi vil arbejde indgående med de organ-parrene (i TCM ser vi organerne som makker-par eller "ægte-par") som passer til årstiden, og de organ-par der påvirker dem. I denne omgang vil fokus derfor være ildelementet: hjerte/tyndtarm, kredsløb/homonsystem, de er sommerens organer. Yderligere vil vi arbejde en smule med central-balance samt "forældre" og "bedste-forældre energierne" for at styrke og afbalancere alt, hvad der påvirker ildelementets sundhed. Dette vil blive forklaret mere indgående på workshoppen.

Afslutningsvis er du velkommen til at bade i havet, der strækker sig ud lige foran Temple Yogas studie på Bellevue Strand.

Dato: Søndag den 21. Juli 2019, kl. 14.00-16.30
Lokation: I Temple Yogas semioutdoor yogastudie på Bellevue Strand
Adresse: Strandvejen 340, 2930 Klampenborg
Pris: 360 kr. inkl. økologisk ingefærshot, te og snacks
Køb online www.templeyoga.dk/booking/ eller via mindbody app.
Månedsabonnement med fri yoga: 288 kr. (mobilepay 76318 så booker vi dig på)
Max 17 deltagere

Husk badetøj og håndklæde. Der omklædningsrum i Temple Yogas strandstudie.

NB:
Regner det sætter vi vandtæt solsejl op. Men blæser det rigtig meget direkte fra øst og ind i vores ellers bekskyttet "bås" rykker vi arrangementet til Temple Yogas indendørs yogastudie i Charlottenlund.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger