1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Qigong-, meditation- og Ayurvedaferie på Mandrem Beach, Goa, Indien

Arrangør:MUNONNE - Hara Health Institute ved Charles Lambrou
Placering:Mandrem Beach, Goa, Indien
Fra:12/1/2020 kl. 08:00
Til:25/1/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:514

Det nordlige Goa er en af de steder du stadig kan kalde for paradis. Hver dag vågner du op til fantastisk vejr, det er varmt om dagen, så du kan nyde tiden i havet, og køligt om natten, perfekt til når du skal sove.

Vi skal bo i Mandrem, det er et stille område så vi kan sove om natten, meditere, udføre Qigong og Hara Yoga, og gå på stranden, alt sammen i et fredeligt miljø. Dog er Ashwen og Arambol kun minutter væk og man kan nyde alt det som disse områder kan tilbyde.

​Goa er meget appellerende og du kan finde alting her. Der er steder du kan feste, gode restauranter med lækker mad til en brøkdel af priserne i Vesten. Arambol er summende og levende, der er mange musikoplevelser og danseshows man kan nyde over et måltid mad. Massører i verdensklasse, tarotlæsere, astrologer og clairvoyanter kan alle sammen konsulteres. Og hvis du nyder at danse, er der ekstatiske og frydefulde danse hvor du kan danse lige så meget du vil i sunde miljøer.
 
Der er altid magi i Goa. Det er fristelsen ved uendelige hvide sandstrande, omkranset af svajende palmer, en klar blå himmel der møder chiffon-grønne bølger.
 
Mange mennesker har forelsket sig i Goa og vender tilbage år efter år, måske vil du også, da det i sandhed er et paradis.
 
Alt i alt, er der noget for enhver smag! 
 
Charles har boet i Indien de sidste tretten år, så han er den perfekte vært til at sørge for at din ferie er sikker, sjov og meningsfuld. Goa er hvad han kalder for en “blød landing” i Indien, og alligevel har den noget af dets skørhed. Indien er farverig og virker ikke på samme made som Vesten. Så det er den perfekte ferie hvis du ønsker noget anderledes.

 

Se mere på: www.munonne.dk/hhi-goa-indien-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger