2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Kundalini Yoga forløb

Arrangør:Baggårds Ro
Placering:København Ø
Fra:28/8/2019 kl. 19:00
Til:28/8/2019 kl. 20:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:321
Vidste du, at du er skabt af energi?

Vores celler er består af molekyler, som består af atomer. Et atom er et usynligt kraftfelt, der udsender bølger af elektrisk energi. Når du nedbryder et atom, er 99,9999% af atomet bølger af energi. Kun .00000000 er fysisk stof - partikler af elektroner, protoner og neutroner. Derfor er din krop mest energi.

Det frekvens niveauet du oplever påvirker din celle funktion.
Hvordan bevæges alt denne energi så rundt i dit system?

Igennem følelser.... der er følelser der har lavere frekvensniveau som kan fører til ubalance og måske sygdom, og følelser med højt frekvens niveau som skaber et sundt energi flow i din krop.

På dette forløb skal vi arbejde dedikeret på at højne dit frekvens niveau og lade din iboende energi flyde lidt mere frit.

Når du vælger at deltage i et forløb, opnår du muligheden for at komme dybere i din yoga praksis end når du blot kommer til yoga indimellem. Med et forløb vælger du at dedikere tid til din egen personlige rejse og give dig selv mulighed for at udvikle dig både fysisk, mentalt og spirituelt. .
På dette forløb dedikerer vi 1,5 time om ugen til at arbejde med kundalini yoga, åndedræt & meditation. .

Kundalini Yoga kaldes også ”Bevidsthedens yoga”. Det er en yogatype der ved hjælp af enkle redskaber hjælper med at afbalancerer nervesystemet, kirtelsystemet samt styrker krop og sind. I kundalini yoga arbejdes der på at øge flowet af vitalitet og livskraft, på at øge din bevidsthed og på at styrke din intuition ved brug af aktive, dynamiske og meditative yogasæt, åndedrætsteknikker, meditationer med og uden mantraer samt dyb afspænding og afslapning.

De helbredende virkninger af Kundalini yoga er blevet bevist af mange studier på store hospitaler; feks. har flere svenske universitetshospitaler rapporteret gode resultater med Kundalini yoga for både stress og hjertepatienter.
I Kundalini Yoga, som undervist af Yogi Bhajan, arbejdes der med faste yogasæt kaldet kriyas. En given kriya har et helt specifik formål og en særlig hensigt. .

For mig er Kundalini yoga følelsens af hjem 💚
Derfor glæder jeg mig altid til vores onsdagsfrirum - 1.5 times Kundalini yoga.

Hvor & Hvornår: Vi mødes hver onsdag fra 29 august 2019 til og med onsdag d. 2. Oktober 2019, kl. 19.00 - 20.30. I alt 6 gange. Hos Baggårds Ro, Dag Hammar Skjölds Allé 42 på indre Østerbro.
Pris: 750 kr.
Tilmelding & Spørgsmål: til Christina på cpj.baggaardsro@gmail.com eller tlf. 31619195
Du sikrer din plads ved betaling

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger