1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Healing og yin yoga for krop, sind og ånd i Atlasbjergene, Marokko

Arrangør:MUNONNE - Indre ro ved Helene Lysekilde
Placering:Atlasbjergene, Marokko
Fra:6/11/2021 kl. 08:00
Til:13/11/2021 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:638

På dette retreat er der lagt op til fordybelse, forløsning og nye indsigter. I vores daglige undervisning dykker vi ind i Yin yoga land og dyb healing. Healingsprocessen understøttes af Atlas Kasbah, et øko-slot eller måske nærmere en slotsagtig berber-borg i eventyrlige 1001 nats omgivelser med unikke spafaciliteter. Her kan vi læne os tilbage, blive forkælet og nyde processen.
 
Stedet, der har vundet flere internationale priser for bæredygtighed, økoturisme og miljøhensyn. Vi har adgang til skønne udendørs og indendørs yogafaciliter, en dejlig saltvandspool og hammam (spaområde). Maden er nærende og understøtter processen. 
 
Rejsen ledes af Helene Lysekilde, erfaren yogalærer og terapeut, der vil tage imod dig, så du kan være helt tryg i processen.
 
Atlas Kasbah ligger i det sydlige Marokko ved foden af Atlasbjergene i den ældgamle UNESCO Argan urskov og biosfære. Vi bliver således favnet af moder jord, som giver os plads til fordybelse og ro med masser af frisk luft.

Maden (fuldpension) er vegetarisk og tilberedes af lokale råvarer med grøntsager og urter fra stedets store økologiske have. Vi befinder os langt fra storbyens larm – og alligevel er der kun ca. 20 minutter til by, strand og lufthavn med direkte fly til Danmark.

Healing for krop, sind og ånd
Den overordnede ramme for rejsen er healing. En proces, som understøttes af vores dybe Yin yoga praksis og øvrige healing: healing-meditation, healende mantra, healing via hypnose mv.
 
Hver dag har et tema, som healingen er bygget op om, fx:
- Jordforbindelse
- At stråle fra hjertet
- Energicentre - Chakra (se mange flere detaljer under ”Yin yoga, healing og fordybelse”).
 
Vi praktiserer stilhed ved vores morgen yoga praksis til efter morgenmaden samt en enkelt aften som led i vores healingproces.
Morgenens yogaklasse slutter med en lille introduktion til dagens tema og et spørgsmål til dig, du kan fordybe dig i senere i løbet af dagen, hvis du har lyst. Eftermiddagens klasse eller workshop vil være en kombination af Yin yoga og healing-øvelser i tråd med dagens tema.  
Vores Yin yoga og workshops foregår i yogasalen på stedet eller på den skønne overdækkede tagterrasse med udsigt over bjergene.

Atlasbjergene er smukke om efteråret med blå himmel og klart lys. Temperaturen kan sammenlignes med en god dansk sommerdag: varmt om dagen og kølig morgen og aften. Så husk en god trøje og måske et tæppe til yoga.
 
Selvforkælelse for krop, sind og ånd
Trænger du til endnu mere selvforkælelse, kan du booke tid i hammen eller til massage på stedet. Dagene nyder vi ved poolen, med en god bog eller i stilhed i en af stedets mange hyggekroge eller på en vandretur på en af naturstierne i urskoven omkring borgen.
Her er der både plads til at trække sig og at gå ind i din egen proces – ligesom der er rum til fællesskab og oplevelser i lige præcis det omfang, der passer til dig.
Bliver der for stille for dig, kan du snuppe en taxa ind til Agadir eller stranden (det tager 20 min) – eller deltage i en af de mange spændende aktiviteter, som stedet kan arrangere (vandretur med guide, strandtur, kreative kurser, madlavning og meget mere).Du kan også tage på det lokale marked (Nordafrikas største), hvor du kan købe alt mellem himmel og jord.
 
Rejser du alene, så kan du være helt tryg ved det – du er ikke alene. Vores erfaring er, at langt de fleste er solo-rejsende. Hvis du gerne vil have nogle at følges med, sætter Helene dig gerne i kontakt med andre deltagere.
 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger