1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vinterretreat i KBH

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:KBH, Frederiksberg
Fra:10/1/2020 kl. 16:00
Til:11/1/2020 kl. 17:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:421

Overgangen ind i et nyt år er en smuk invitation til at stoppe op et øjeblik. Samtidig er januar den mørkeste tid på året, og mørket inviterer os til at vende blikket indad, gå ind i stilheden og lytte. Dette vinterretreat bliver en overgangsceremoni, hvor vi kigger tilbage på det foregående år og afslutter og slipper det, der har været. Dernæst bevæger vi os gennem stilheden og drømmer det nye år ind for os og åbner os til det nye, der kalder. Vi ser på, hvad der gerne vil blomstre, når lyset og energien bliver rigelig igen.

Vi arbejder med kroppens bevægelser gennem yoga, dybe åndedrag og vejrtrækningsøvelser, afspændinger, guidede meditationer, samtaler med os selv og hinanden. Vi tilbringer dagene på yogamåtten, i refleksion sammen, med papir og blyant, i stilhed. Det er tid til at være og lytte. Der bliver en yogasession af et par timers varighed begge dage med afsæt i Sivananda-yogaen.

Vi mødes disse dage:
- Fredag 10. januar kl. 16.00-20.00
- Lørdag 11. januar kl. 10.30-17.30

Det er en god ide at planlægge dagene, så du kan skabe mest muligt ro omkring dig selv. Fredag vil der være snacks og te. Medbring en lille madpakke til dig selv. Lørdag er der snacks, te og en let frokost.

Retreatet er:
- For dig, der ønsker at tage en pause, hvor du kan stoppe op, tjekke ind hos dig selv og lytte til det, der er
- For dig, der ikke har lyst til at haste fra et år og videre til det næste, men vil kigge tilbage på 2019 og afslutte året med bevidsthed – hvordan har året været, hvad har du lært, hvad vil du slippe, afslutte og fejre?
- For dig, der har lyst til at starte det nye år og årti i stærk forbindelse med dig selv og med god kontakt til både krop og hjerte
- For dig, der vil lytte til, hvad der kalder på dig nu – hvad er dit fokus i den nye tid, hvilke områder af dit liv trænger til nyt liv, hvad længes efter at komme til udtryk, hvad venter på at blive født?
- For dig, der vil lægge en plan for dig selv og det, der er vigtigt nu

Vi bruger yogaen og åndedrættet som fundament sammen med værktøjer fra den mayaindianske tradition til at mærke ind i det, der bevæger sig. På den måde bliver det ikke alene en mental proces, men vi skaber rum og mulighed for at trække de drømme ud i lyset, som bor tættest på hjertet.

Vi skal være i et fredeligt yogacenter på Ingemannsvej 3 på Frederiksberg. Her er yogamåtter, puder, tæpper og hvad vi ellers får brug for. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe et sjal til afspænding og din egen yogamåtte, hvis du foretrækker det.

PRIS OG TILMELDING

Prisen er 1.450 kroner inklusive te og snacks plus en let vegetarisk frokost om lørdagen. Indbetaling på bankkonto 5471 1699107.

Alle er velkomne. Måske har du været med hos mig før, måske ikke. Det eneste krav er et åbent hjerte og sind. Meld dig til på christina@christinahernvig.com.

Det var en helt fantastisk dejlig oplevelse at være på vinterretreat hos dig. Du formår at få os til at lande i os selv og i nuet på en helt særlig og fin måde. Jeg elskede kombinationen af yoga og tid til refleksion, som du fik flettet ind. Man får altid hele pakken, når man deltager i dine retreats – ro, nærvær, blid yoga, afspænding, lækker og nærende mad, tid til refleksion og det at mærke indad. (Fra Teresa, tidligere deltager)

Jeg glæder mig!

Kærlig hilsen
Christina Hernvig

https://www.facebook.com/events/1449358118545161/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger