1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Klangbad hele natten krydret med blid yoga

Arrangør:Klang-oplevelser.dk
Placering:Skanderborg
Fra:10/1/2020 kl. 20:00
Til:11/1/2020 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:434

Klangbad hele natten under fuldmånens magiske skær. Oplev månens feminine energier og lad klangskåle, syngeskåle og gonger bane vejen til din sjæls visdom. Fuldmåne Klangnatten hjælper dig med fornyet energi til at fuldende, det du har påbegyndt.

Du lader bevidstheden rejse mellem dimensioner alt imens toner og samklange detoxer tankemylder og afspænder kroppens muskler og led. Her oplever du, at du på en blid og nænsom måde, lader lydbølgerne vugge dig ind og ud af den dybeste søvn. Klangbad giver dig mulighed for at opleve dyb afspænding og ro i krop og sind, ydre og indre, fysisk som psykisk.

Program Forberedelse til Klangnatten kl. 20-20.30

Fuldmåne gongbad (krydret med blid yoga) kl. 20.30-22.30

Klangnatten kl. 23-07

Stilhed kl. 07-07.30 

Morgenmad kl. 07.30-08.30 

Husk at drikke rigeligt med vand dagen op til Klangbads-fuldmånenatten - tilmeld dig her: https://anne-viese.nemtilmeld.dk/87/

❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️

Anbefalinger fra tidligere gæster, der i foråret deltog til årets 1. klangbad hele natten:

Kitty: Kære Anne - Det var en stor oplevelse for mig at være med til dit klangbad i Skanderborg. Jeg har PTSD og har en konstant indre uro, og det havde jeg bestemt også da jeg vågnede om morgenen, MEN aftenen og natten var fantastisk og jeg havde den skønneste indre ro i dagene efter, så jaaaaa tak, jeg vil meget gerne med igen.

Susanne: Hej Anne. Det var en fantastisk oplevelse den 5-6 april i Audonicon, så jeg vil meget gerne med igen. Dorte Ask: Kære Anne Tak for en fantastisk klangnat i Skanderborg 5/4. Hvor er I dygtige alle tre og det var så veltilrettelagt! At ligge og kigge op i hvælvingen og se lys, farver og former mens skålene sang, var fantastisk. Rigtig mange tak. Skriv endeligt til mig på Annes@klang-oplevelser.dk hvis du vil i kontakt med mig. Jeg glæder mig til vi ses. Hjertelige og fredelige klanghilsner Anne Viese Arrangør: Klang-oplevelser.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger