1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogarejse til Tenerifes bjerge med Kira Løve

Arrangør:Kira Løve, Spies & my yoga studio (www.myyoga.dk)
Placering:Mandala de Masca, Masca
Fra:8/3/2020 kl. 08:00
Til:15/3/2020 kl. 19:55
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:607

Yogaretreat til Tenerifes bjerge med Kira Løve 8/3 - 15/3 2020 

Afrejse fra København og Aalborg

Indånd den friske bjergluft og nyd udsigten over den storslåede natur, mens du fordyber dig i yogaen. Vi bor på Mandala de Masca højt oppe i Tenerifes bjerge. Stedet er lavet af yogier til yogier, og vi har dette hyggelige sted helt for os selv hele ugen. På stedet serveres lækre vegetariske måltider, og økologisk helpension er inkluderet i prisen.

Læs mere og tilmeld dig her: https://www.spies.dk/sport/yogarejser/yogarejse-tenerife-8-marts-2020-kira-loeve

Program

Stå op til 90 minutters yogamorgen, inden en lækker hjemmelavet morgenmad nydes. Derefter er der enten tid til udflugter eller til blot at nyde stilheden og roen i bjergene. Om eftermiddagen er der igen 90 minutters yogaundervisning. Om morgenen vil du opleve styrkende og vitaliserende hatha yoga, og om eftermiddagen er der tid til fordybelse i yin yogaens lange skønne stræk. Hver klasse består af yoga, åndedrætstræning og afspænding.

Der er mulighed for to dejlige vandreture med lokalguide. Midt på ugen springer vi én dag morgenyogaen over og tager i stedet tidligt afsted, inden det bliver for varmt. En anden dag tager vi afsted efter morgenyogaen og morgenmaden til et sted, hvor temperaturen er fin til vandring – også lidt senere på dagen. Du får en lækker frokost med på vandretur nummer to. Vi er begge gange hjemme til skøn eftermiddagsyoga. Begge udflugter er inkluderet i rejsens pris. Der vil desuden være mulighed for tilkøb af massage i løbet af ugen hos dygtige behandlere i fincaen. Måltiderne er nærende vegetariske/veganske og er en mulighed for en hyggelig fællesstund, typisk på terrassen med smuk udsigt.

Undervisningen foregår på den udendørs yogaterrasse eller i den skønne yogashala omgivet af avokadotræer og med udsigt til bjergene i baggrunden. Der er gode yogamåtter, tæpper, blokke og pøller du kan låne, så du behøver ikke at medbringe yogaudstyr.

Temperaturen tidligt om morgenen kan være fra 15 grader, så medbring lunt tøj til morgenyogaen. I løbet af dagen kommer temperaturen op på omkring 18-25 grader.

Kira har afholdt mere end 30 yogarejser siden 2012. Kira har desuden de seneste år uddannet mere end 70 danske yogalærere, og du vil gennem en uges yogaundervisning med Kira lære, hvad du kan gøre, for at komme dybere i din praksis. Yogarejsen vil give mulighed for næring og nærvær og plads til, at du kan være den, du er, og mærke, hvad der er brug for. Der er tid til både samvær og refleksion, og du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt social, du har lyst til at være. Essensen denne uge er fordybelse i yogaen for derved at finde ind til kernen af dig – både fysisk og mentalt.

Mandala de Masca 

Vi bor på det lille yogaretreatcenter Mandala de Masca, som ligger i bjergene midt i naturen på det vestlige Tenerife. Retreatet har 12 værelser, som alle er forskellige og enkelt indrettet. Stedet har en lille pool og en dejlig have, hvor der dyrkes økologiske grønsager til brug i køkkenet. Der serveres tre daglige vegetariske og veganske måltider. Retreatet har også en hyggelig stue med åben pejs, som er et godt samlingssted. Stedet ligger i gåafstand til den lille bjergby Masca.

Din yogalærer på rejsen

Kira har praktiseret yoga i 20 år og har undervist de sidste 14 år. Hendes faglige baggrund er mere end 2.000 timers yogauddannelse og mere end 8.000 timers undervisningserfaring. Kira er indehaver af yogastudiet my yoga studio i Charlottenlund og har i sit arbejde fokus på yogaundervisning, yogarejser samt at uddanne yogalærere. Kira besidder en viden om yogaen, så du som deltager kan føle dig tryg under undervisningen.

Læs mere om Kira Løve på: www.myyoga.dk.

Praktisk info 

Prisen er 11.194,- pr. person

I prisen indgår:

Flyrejse med Sunclass Airlines (det tidligere Thomas Cook) Economy Plus

Mad ombord på flyet

20 kg bagage på flyet

Bus fra lufthavn til hotel t/r

Delt dobbeltværelse

Helpension med drikkevarer

Yoga

To vandreture med lokalguide

Vi flyver direkte fra København og Aalborg

Afrejse fra København 8/3 kl. 08.00, ankomst på Tenerife kl. 12.20

Hjemrejse fra Tenerife 15/3 kl. 13.40, ankomst i København kl. 19.55

Afrejse fra Aalborg 8/3 kl. 07.55, ankomst på Tenerife kl. 12.20

Hjemrejse fra Tenerife 15/3 kl. 13.40, ankomst i Aalborg kl. 19.50

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Tillæg for enkeltværelse: 1.798,- (to enkeltværelser deler et badeværelse). Der er et meget begrænset antal. Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, der også rejser alene.

Der er maks. 16-18 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.

Book din plads på rejsen her: https://www.spies.dk/sport/yogarejser/yogarejse-tenerife-8-marts-2020-kira-loeve

Hvis du har spørgsmål til rejsen skriv til Kira på: kira@myyoga.dk

Rejsen er velegnet for vegetararer og veganere. Måltiderne er som udgangspunkt vegetariske, men kan tilpasses så de bliver veganske. 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger