2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Nordic Yoga Festival Vinter Masterclass

Arrangør:Nordic Yoga festival
Placering:Odense
Fra:2/2/2020 kl. 10:00
Til:2/2/2020 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:506
Glæd dig til denne vinterudgave af Nordic Yoga Masterclass hvor vi har inviteret nogle virkelig spændende undervisere til, at komme og give os inspiration til det nye år 2020 :-D

Vi tilbyder i år 3 workshops:
1. Følg naturens rytme m. Ayurveda - Maria Juhl

2. Stærk, sund & glad m. Wim Hof metoden & Bowspring - Birger Hanzen og Senay Jensen

3. Thaivedisk Yoga, Åndedræt og Mantra - Soham Johansen

Se beskrivelser af de 3 workshops længere nede.

De 3 workshops afholdes i de skønne lokaler hos Energy & Flow i Odense.

Du vælger dig ind på én af de 3 workshops som du følger hele dagen i tidsrummet kl.10-16 (pause kl.12.30-13.30) og du har mulighed for at tilkøbe en skøn Buddha Bowl til frokost når du køber din billet.

Følg naturens rytme m. Ayurveda

Du lærer til denne Masterclass om den gamle sundhedsvidenskab Ayurveda, og hvordan du er påvirket af naturens cykliske rytmer. Når vi har været igennem den første teoretiske del, drejes fokus på dig. Du bliver bevidst om hvor du kan sætte ind for at komme i større flow med naturen omkring og i dig, og ad den vej opnå større velvære og mere livsenergi.
Dagen vil foruden oplæg også indeholde yoga, åndedrætsøvelser, meditation og spørgeskema samt øvelser til refleksion. Du kan tage denne Masterclass uanset om du kender til Ayurveda principperne og egen dosha, eller du er ny på denne vej. Undervisningen tager udgangspunkt i Maria Juhls nye bog ”Ayurveda - følg naturens rytme” som kan købes signeret på dagen.

Stærk, Sund & Glad m. Wim Hof Metoden og Bowspring

Find ud af hvordan du kan udnytte ilt, og kuldeeksponering til at optimere din krop og dit sind. Bliv introduceret i den grundlæggende fysiologi bagved. Du kan deltage uden du før har haft nogen form for Wim Hof eller anden åndedræts træning.
På workshoppen bliver du ligeledes introduceret til Bowspring som er en metode der lærer dig at leve i hele kroppen på en gang og derved, ganske som med Wim Hof metoden, at udnytte flere af kroppens gemte ressourcer.

Thaivedisk Yoga, åndedræt og mantra

1. del af workshoppen handler om 2 centrale emner indenfor Yoga; nemlig åndedræt og mantra. En tekst ved navnet Amaraughaprabodha går så langt som til at definere Hatha Yoga som det, der sker når åndedræt og lyd aktiveres. Vi skal trække vejret i blide flows, aktivere åndedrættet i svedige sekvenser med fokus på core, og chante mantras mellem enkelte siddende stillinger.
Der har været en tendens i yoga-miljøet, der tager en masse af disse farverige, aspekter ud af yogaen. Dette er IKKE workshoppen der gør det. Tværtimod dykker vi dybt i alt det esoteriske, klassiske og spirituelle.
2. del af workshoppen er centrerer sig omkring to af Sohams favoritemner og danner en perfekt afslutning på en dag i yogaens tegn.
Blid Hatha består af rolige, nærende, afspændende flows samt terapeutisk arbejde med kroppens forskellige områder. Første del af klassen afrundes med blide, støttede, restorative stillinger.
Den Thaivediske del blander yoga, thaimassage og Ayurveda. Eftermiddagen afsluttes med en guidet, beroligende massage med tryk og stræk. Man får en partner på dagen ( og skal derfor ikke nødvendigvis have en på forhånd) alt bliver forklaret og grundigt instrueret.
Klasserne er autentiske Soham-style-Yoga, når det er bedst :-)

Link til Billet salg: https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/84208

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger