1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Fordybelse, mindfulness og yoga i Portugal, Algarve

Arrangør:Munonne - Pia Due
Placering: Moncarapacho, Algarve, Portugal
Fra:19/9/2020 kl. 08:00
Til:26/9/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:601

​EARLY BIRD: SPAR 500,00 kr. ved tilmelding senest d. 31. januar 2020

 

Yoga for harmoni – i krop, sind og ånd
Mindfulness er selve hjertet i yoga, fordybelse og indre ro, livsglæde og nærvær er i centrum på denne Yogaferie i Portugal på en pragtfuld ejendom i rolige omgivelser og tæt ved havet.

Med dig hjem i krop og sind får du en større indsigt i din natur, får fødderne på jorden og himmelsindet mere åbent!

Yoga starter, der hvor du ER, derfor kan alle deltage uanset alder og erfaring med yoga. Yoga fokuserer sindet og træner kroppen, så nervesystem, organer, muskler og knogler bliver bedre fungerende, og du får mere overskud, velvære og klarhed i dit daglige liv.

Grundlæggende undervises i klassisk Hatha Yoga og Hatha Flow med opmærksomhed på detaljen og helheden, åndedræt og bevægelse, tilpasning (alignment) og nærvær.
Yin Yoga, der er udsprunget af den klassiske yoga, vil være en del af yogasessionerne om eftermiddagen, hvor varmen hjælper os til at gå dybere i stillingerne og giver indre ro.
Gennem 3-4 timers daglig yogaundervisning i 6 dage kan du lægge grunden til din yogapraksis hjemme og gå dybere med den træning, du allerede har. Asanas, pranayama, dybdeafspænding og meditation sammen med vandreture, afslapning ved svømmebassin og inspirerende samvær med ligesindede - er nogle af ingredienserne på din Yogaferie i Portugal.

Meditation og bevidst nærvær (mindfulness) vil indgå i yogaundervisningen.
Under yogatimerne vil deltagerne blive vejledt individuelt efter behov - hvilket er muligt med en mindre gruppe på denne yogaferie i Portugal.

Der lægges vægt på, at hver enkelt deltager har rum til væren og træner asanas og pranayama ud fra sin egen formåen. I yoga lærer vi at respektere og udforske kroppen og sindets grænser, som i Yoga Sutras bl.a. er beskrevet som ahimsa og satya. Glæde og tilfredshed i livet kommer, når vi slipper spændingerne og finder vejen til selvet, og vores yogatræning hjælper os på vejen!

 

Se mere på: https://www.munonne.dk/pd-portugal-algarve-september-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger