1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Eksklusivt yoga retreat på slot i Sydfrankrig

Arrangør:MUNONNE - kb
Placering:Languedoc, Frankrig
Fra:31/8/2020 kl. 08:00
Til:7/9/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:737

KBH Yoga udbyder dette retreat til dig, som gerne vil trække sig tilbage i det sydfranske, med base på det storslået privatejet slot ‘La Grande Maison’. 

I løbet af ugen får du under dette eksklusive ophold på La Grande Maison, den særlige mulighed for, at indtage slottet og trække dig tilbage, for at invitere roen inden for og give slip på hverdagens larm.

En typisk dag på La Grande Maison:
Vi starter ud i stilhed med vores yoga praksis, som vil indeholde åndedrætsøvelser, bevidsthedsøvelser, fysiske yoga serier og meditation.

Der vil blive serveret morgenmad, frokost og aftensmad fra det franske køkken i spisestuen eller ude i slottets gårdhave.

Sidst på eftermiddagen eller først på aftenen, vil du igen blive inviteret ind i din yoga praksis. Vi aflutter dagen af med, at gå hver til sit, atter i stilhed.

Underviseren:
Jørn Nørtoft-Price ejer KBH Yoga og har et utal af undervisningstimer bag dig. Du vil opleve et mangfoldigt yoga-rum, fyldt med kærlighed og passion til yoga og meditation. Jørn er kendetegnet for at være professionel, omsorgsfuld og en dedikeret underviser. Han skaber nysgerrighed hos deltagerne, og formår at veksle mellem udfordrende og blide øvelser, så deltageren går afbalanceret og opløftet fra undervisningen. Jørn har mange yoga retreats bag sig både fra ind- og udland.
 

 

Se mere på: https://www.munonne.dk/kbh-yoga-slot-september-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger