2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ayurvedisk yoga retreat med Stine Brink i Kerala, Indien

Arrangør:MUNONNE - Grace Tours
Placering:Kovalam Beach, Kerala, Indien
Fra:8/2/2020 kl. 08:00
Til:23/2/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1436

Er du klar til en rejse, der kommer til at vare langt mere end 2 uger i Indien?
Stine Brinks videnstunge baggrund og mangeårige erfaring, giver dette retreat en ekstra dimension, og der bliver taget hånd om dig både før, under og efter rejsen. Før dine 2 ugers yoga og ayurveda ophold i Indien, bliver du guidet igennem en forberedelses fase og efter hjemkomst får du vejledning og støtte til at integrere ayurvedaen i din dagligdag.
Rejsen starter i god tid inden afrejse, hvor du vil blive inviteret indenfor i et online forum. Her møder du Stine, som vil være dit faste holdepunkt før, under og efter retreatet, og du modtager en velkomst pakke med gode ayurvediske råd til, hvordan du på bedst mulig måde kan forberede dig på dit udrensende og genopbyggende ayurvediske yoga retreat i Indien.
 
I Sydindien starter hver morgen under åben himmel med yoga, der tager udgangspunkt i den udrensning og transformation, som de ayurvediske behandlinger sætter i gang. Pranayama øvelser og meditation er en integreret del af praksissen og Stine differentierer undervisningen, så den rummer alle.
 
De daglige revitaliserende ayurveda behandlinger foregår på Dr. Unnis klinik Agastyaa, som ligger i forbindelse med Prittwi hotel hvor vi bor, midt i en frodig og smuk have med mango og passionsfrugt træer kun få minutters gang fra Kovalam strand.
 

Se mere på: https://www.munonne.dk/gt-indien-stine-feb-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger