1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogarejse

Arrangør:Munonne
Placering:Tenerife
Fra:19/1/2020 kl. 08:00
Til:26/1/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:332
Nyd roen og naturen, og fordyb dig i yogaen og stemmen på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge. Fincaen Mandala de Masca er skabt af yogier til yogier og byder dig velkommen til en skøn yogauge med instruktør Karina Helsted Moe samt musiker Søren Frieboe. Vi sørger for alt; nem og bekvem rejse, alle måltider, og yogaundervisning i stille og storslået natur – alt sammen så du kan slappe af og få det optimale ud af din yogarejse.

Vi bor i fincaen Mandala de Masca, som ligger midt i naturen oppe i bjergene på det vestlige Tenerife. Fincaen har 11 værelser, som alle er forskellige og enkelt indrettet. Stedet har en lille pool og en dejlig have, hvor der dyrkes økologiske grøntsager. Der serveres tre daglige, vegetariske og veganske måltider. Der er to udendørs terrasser til yoga, en indendørs yogashala, en hyggelig stue med åben pejs og en smuk, naturlig have. Hotellet ligger i gåafstand til den lille bjergby Masca.

Undervisningen vil foregå på den udendørs yogaterrasse, og skulle der blive brug for det, går vi ind i den hyggelige yogashala. Der er både yogamåtter og udstyr til låns. Måltiderne spises i hyggeligt fællesskab.

Se mere og bestil på:
https://www.dyssekildeyoga.dk/produkt/yogaferie-til-tenerife-2-2/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger