1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Transformational Breath Retreat

Arrangør:Munonne
Placering:Skælskør
Fra:9/5/2020 kl. 08:00
Til:14/5/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:451
Transformational Breath® – seks dages fordybende og forløsende retreat med fokus på vejrtrækning og personlig healing. Det er samtidig første del af uddannelsen til at blive Transformational Breath facilitator.

Transformational Breath er en forunderlig rejse i personlig healing og transformation. Gennem vejrtrækningen og forløsende kropsarbejde får du kontakt med personlige overbevisninger, barndomserindringer og andet, der kan være fortrængt eller undertrykt i de dybere bevidsthedslag. Du behøver ikke forholde dig til disse situationer, ej heller genopleve dem – åndedrættet vil være med til at transformere det, der må være fastlåst i kroppen, og du vil opleve en ny frihed til bare at være DIG. Forandring på det kropslige, mentale og spirituelle lag vil være dybt og permanent.

Retreatet præsenterer de fineste værktøjer og teknikker til at lette din hurtige realisering af højere bevidsthed. Denne transformerede bevidsthed er det, der vil skabe et mere glædesfyldt og rigt liv for dig.

I løbet af retreatet afholder vi to åndedræt-sessioner om dagen, udforsker Byron Katys arbejde “The Work”, vi praktiserer Eckhart Tolles “Nuets kraft”, har guidede meditationer og fordyber os i Michael Browns Nærværsproces. Vi arbejder også med toning og lydheling, udforsker kroppen med bodymapping og meditation og avancerede chakra-vejrtrækninger. Du vil opleve undervands-, partner- og spejl-åndedræts-sessioner i de sidste dage af seminaret. Alt sammen noget, som fylder dit liv med mere ro, balance, stabilitet, klarhed og glæde.

Opholdet er på det smukke Villa Fjordhøj i Skælskør, der har en helt særlig atmosfære og stemning over sig. Villa Fjordhøj er et kursted og et refugium i en tidslomme, der giver dig mulighed for at trække stikket, få ro og ny energi. Her bliver du forkælet med lækre omgivelser, hjemligt inventar og hyggelig indretning samt økologisk mad tilberedt fra bunden, så alle dine sanser kommer i spil. To af aftenerne bliver der tændt op i saunaen, som kan kombineres med et dyp i fjorden.

Se mere om denne transformerende rejse og bestil eventuelt på:
https://www.dyssekildeyoga.dk/produkt/transformational-breath-seks-dages-forandrende-rejse/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger