1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

You Are Medicine - Retreat m. tantra kriya yoga og shamanistisk breathwork

Arrangør:Tine Huge - www.huge-by-heart.com
Placering:Lammhult, Sverige
Fra:1/5/2020 kl. 13:00
Til:3/5/2020 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:617

YOU ARE MEDICINE RETREAT - for både mænd og kvinder

1.-3. maj 2020

(KUN 3 1/2 time fra Kbh.)

Der venter dig 3 dage med tid til langsomhed, ro og fordybelse. Tid til at forbinde dig med alle dine sanser. Tid til stilhed, meditation, energiarbejde, krop, dans, bevægelse, tantra kriya yoga og shamanic breathwork samt nærende mad og saunagus. Med private pool = svensk skovsø og naturen som bagtæppe.
 

TOTAL FORDYBELSE i din egen proces hvor, du kan hele, genfinde balancen og blive din egen medicin.

Brug for at blive balanceret på ny?

----------------------------------------------------------------------------

 

PÅ YOU ARE MEDICINE RETREAT FÅR DU:

16-18 timers undervisningssessioner i alt

* 2 timers udendørs bevægelsesmeditation (indiansk)

* 3 timers dansemeditation

* 4 timers saunagus og meditation

* 8 timers stillesiddende- og musik meditation, tantra kriya yoga og shamanistisk breathwork (indendørs)

* 1 times cacao og bålceremoni

Du får sund og nærende vegetarisk mad (noget vil være uden gluten- og mælk)

* 2 x energizing morgensmoothie

* 2 x nærende morgenmåltider

* 2 x lækker aftensmad

* 2 x snack i forbindelse med saunagus

* 1 x energivende frokostbuffet (+ evt. left overs)

Derudover får du

* private pool i form af en inviterende svensk skovsø

* Gåture i den smukke svenske skov

* Tid til egen refleksion med naturen som bagtæppe

* Tid til samvær med skønne mennesker

Alt i alt 3 dage skønne dage med fuld fokus på fordybelse og ro så du kan genfinde balancen og blive din egen medicin.

Du kommer til at bo midt i naturen, hvor du vil vågne op til stilhed og fuglekvidder. Der bliver også tid til samvær med skønne mennesker.

Der trylles i køkkenet og vil kræse for dig med vegetarisk, udrensende og nærende mad, som er tilpasset processen vi sammen går igennem. 

--------------------------------------------------------------------------

SAUNAGUS

Med forskellige inviterende dufte på de varme sten og naturen som bagtæppe for sanseoplevelser, træner vi dyb meditation og kropslig væren med det som er. Undervejs hopper vi i søen og køler kroppen. Saunagusen er inspireret af indiansk svedhytte.

Vi bruger saunagusen som meditation, hvor du træner at overgive dig til det, som er. Når varmen trænger sig på og du får lyst til at skynde dig ud - arbejder vi med at trække vejret og blive ved med på nænsom vis at udvide dig, så varmen bliver din ven. På den måde kan vi træne at være til stede, når der opstår ubehag uden at flygte fra det, men kærligt hengive os til det og skabe øget bevidsthed om hvem, du er.

MEDITATION

Meditation starter for mig med åndedrættet. Den rytmiske bevægelse, når du trækker vejret ind og puster ud. Hvis du forbinder dig selv med naturen, dit åndedræt, din krops egen rytme hver dag og jordens elektromagnetiske felt, vil du opnå en stor forskel på dit stress-niveau og din mentale sundhed. Du vil hurtigere kunne observere og justere, om du er ude af eller inde i balance.

En helt konkret måde at forbinde sig på er, at sætte dine bare fødder i græsset, jorden eller sandet. Eller lægge dig på græsset med hjertet i moder jord og mærke, hvordan dit hjerteslag møder jorden. Du bliver på måde som en elektromagnetisk leder, der fordeler ny balanceret energi i din krop. Det er som at sætte en oplader i stikket og blive recharged. Du aflader din negative energi og giver den tilbage til moderjord for så at modtage ny energi fra jorden. Du vil opleve en afslappende og stabiliserede grounding med det samme. Det vil give dig klarhed i krop og hjerne, og du vil mærke en ny balanceret ro i kroppen. På sigt vil du balancere dit nervesystem, hvilket er med til at sænke dit kortisol niveau i kroppen, som er det hormon, der udløser stress.

Med hjertet i jorden vil du opleve, at din egen rytme og puls er direkte forbundet med morder jords rytme. Det giver en øget og instant oplevelse af velvære og tryghed, som stimulerer dit energisystem og gør det skarpt. Som at tune en knallert.

Så det er da klart, at vi på mine retreats hver dag skal i kontakt med det bevidste åndedræt og forbinde os med naturen, meditere, bevæge, danse og grounde os i den svenske muld, så du kan overgive sig fuldt ud til din egen fordybelse. Både samme som gruppe når vi laver shamanic breathwork og på egen hånd.

----------------------------------------------------------------------

HVAD BETYDER DET, AT DU ER DIN EGEN MEDICIN?

At blive din egen medicin handler om 2 ting. 1: At give det du er bedst til, som medicin til verden. For at kunne det, er det cool, hvis du 2: kender hele dig selv og dermed bliver din egen medicin. Dvs. kende dig selv så godt på både det fysiske, psykiske og energetiske plan, at du kan lytte ind og justere på hvad dit system fortæller dig, at du skal gøre for at genskabe et nyt balancepunkt for dit lederskab.

På You Are Medicine Retreat, der arbejder vi med at finde adgangsbilletten til hvad, der er dine særlige gaver til verden. Vi er alle helt unikke, og der er brug for os alle. Vejen til din egen medicin kan være snirklet og bulet, og måske mærker du, at være gået i stå eller sidde fast. Vejen går ofte gennem indre indlytningsprocesser og indføling med dig og din krop og hvad, der foregår i dit hoved og i dine tanker. Det kan manifestere sig som stress på mange forskellige planer.

På You Are Medicine sætter vi tempoet ned og læner os ind i rytmen fra dit og mit åndedrag og forbinder os med jorden og alle elementerne for at komme i kontakt med din kraftfulde medicin. Så du kan lære at være opmærksom på hvad din krop fortæller dig.

Når vi arbejder sammen i grupper støtter vi hinanden og energien arbejder hurtigere på et kollektivt plan, så sammen skaber vi en accelereret fællesskabende helingsproces, der er lettere for den enkelte at træde ind i.

-----------------------------------------------------------------------

UDTALELSER FRA TIDLIGERE DELTAGERE

Til Alle jer der overvejer at gå med Tine: Tine er The Real Deal. Ren, kærlig, dygtig. Go for it!

Wow, to me that was such a demonstration of the multitalent your are. You have so many strings to play on and now we saw a couple more. We saw you as the procesleader and the leading facilitator in groups which is your expertise. We saw you activating involving leadership and healing in everyone. You demonstrated fun and unpredictibility like - lets just play ourselves to results. All this embody who you are. You have been such a rolemodel and it has been very inspiring. Everytime Tine shared her experiences it becomes possible for us too. Kirsten Stendevad, Feminine Leader

 

“Kære Tine. Af ❤ tak for en forløsende weekend. Det gjorde godt på rigtig mange planer. Og tak til alle i gruppen for at skabe et trygt og rart rum.”

Kirsten, Specialrådgiver
 

”Af hjertet tak for en fantastisk weekend med meditation, stilhed, nærvær og ro. En fantastisk god rejse for mig, guidet af dig, gav mig mod til at have tillid til mig selv, og tillid til det, der måtte ske. TAK!” Erik, direktør

 

”Jeg vil gerne af ❤ sige tak for en helt igennem dejlig weekend, med fordybelse, stilhed og meditation og ikke mindst saunagus, som var en fantastisk oplevelse for mig. Du skabte en ro og en tillid i gruppen, som for mig gav tillid til, at jeg kunne fordybe mig fuld ud i denne weekend. Weekenden var en rejse, hvor jeg fik skabt en indsigt i at kunne bruge mig selv på en anden måde, og dig som rejseguide var fantastisk og lige tilpas. Din fortælling om olierne/krydderier/træsorter i saunaen gjorde, at jeg tog dem til mig og fik den fulde udbytte af denne gus. Meditationen blev jeg også guidet godt igennem, tilpas med ord, så jeg også fik holdt fast i mig selv og trukket vejret på den rigtige måde. Morgenøvelser og dans godt guidet, så det har også givet inspiration til mere af det. Så tak for en dejlig og helt igennem fantastisk weekend - også til gruppen ❤” Zanne, gruppeleder hjemmeplejen

 

-------------------------------------------------------------------------

VÆRTSKAB

Jeg, Tine elsker at bruge hele min krop og alle mine sanser til at navigere i mit liv, og jeg er tiltrukket af typer af meditation, der appellerer til både fysiske, psykiske og energetiske udfordringer. Jeg vil på dette retreat tage dig med ind i de bedste af de former jeg selv har forsket i og praktiseret på egen krop siden jeg var 16 år. I alle de former for meditation du vil møde, vil fokus være på at smelte dit hjerte åbent, så det er ikke ualmindeligt at vandstanden i Øresund stiger, når en tåre eller to fælles fordi det føles som, at om du kommer hjem til din egen medicin.

 

OM TINE – Kærlighed-I-Alt

Tine er et passioneret sanseligt og musisk menneske med dyb indsigt i intuitivt nærvær og energiarbejde, som siden hun var 16 har forsket i personligt udvikling og eget energisprog, krop, dans og bevægelse. Tine brænder for at holde rum for, at skabe bevidsthed så mennesker og grupper kan åbne deres hjerter, og har mere end 18 års erfaring med træning af personligt lederskab, facilitering af personlig udvikling og rådgivning, meditation, retreats og transformerende gruppeprocesser med dybe rødder i hverdagsshamanisme og tantrisk væren og har været i lære hos en inkaindviet healer i gennem de sidste 20 år. Derudover er hun uddannet Cand. Mag. i dansk og psykologi, dramalærer, ledelsesmentor og procesvært, gusmester, reikihealer, traumeterapeut og 5 passioneret rytmedanser.

-------------------------------------------------------------------------------

Prisen er kun 4185,- kr. inklusiv al undervisning, kost og logi.

------------------------------------------------------------------

DATO & PRIS

Fredag-søndag d. 1.-3. maj 2020. Prisen pr. person er 4185,- kr. inkl. al undervisning, kost og logi.

Super Early Bird pris 3500,- hvis du tilmelder dig og betaler inden 1. januar 2020. Begrænsede pladser. Først til mølle. Bindende tilmelding v. indbetaling via mobile pay. Der ydes ingen refundering i tilfælde af afbud. Du er velkommen til at give din plads videre.

TILMELDING OG INFO: 

Tine Huge: + 45 27646023 

tinehuge@me.com

 www.huge-by-heart.com

Du behøver ingen erfaring med hverken meditation eller saunagus. Blot at du er nysgerrig og parat til at gå i dybden og udforske forskellige måder at komme hjem til dig selv og ind i kroppen på.

Maden er vegetarisk, udrensende og helende. Du inviteres til at slukke mobilen og bare være her og nu.

--------------------------------------------------------------------

PROGRAM (med forbehold for ændringer)

FREDAG 6. SEPTEMBER

13-15: Indkvartering

15.00: Velkomst og check-in

16.00: Saunagus

18.00: Aftensmad

19.30: Aftenmeditation, shamanic  breathwork, bål og cacao session

Lørdag og søndag er der stilhed indtil kl. 10.00

LØRDAG 7. SEPTEMBER

7.30: Morgensmoothie

8-9: Indiansk udendørs forbundethedsøvelse, tantra kriya yoga

9-10: Morgenmad

10-13: Dansemeditation

13-16: Frokost, gåtur, fri tid

16.00: Eftermiddagsmeditation

18.00: Aftensmad

19.30: Saunagus og bålmeditation, shamanic breathwork 

SØNDAG 8. SEPTEMBER

7.30: Morgensmoothie

8-9: Indiansk udendørs forbundethedsøvelse, tantra kriya yoga

9-10: Morgenmad

10-13: Formiddagsmeditation, shamanic breathwork

13-14: Fælles rengøring, check-out og afgang.

 

WHATS NOT LIKE?

 

STED

Sjövik er en gudsbenådet plet i de svenske skove i Småland og ejet af min meditations- og traumterapeutlærer, Jesper Westmark. 

Det er let at komme dertil med både bil og tog. Det tager ca. 3-4 timer fra København. 

Når alle er tilmeldt og ca. en uge før afgang, sendes en fælles info mail ud, så det er muligt at køre i fællesskab.

Adressen er: Mossjöås-Sjövik, 36036 Lamhult – Asavägen Småland, Sverige.
 

HUSK

Husk at medbringe pen og notesbog, badetøj, evt. sarong, 3-4 håndklæder, sengetøj (betræk) og lagen eller sovepose, tæppe eller måtte til at sidde på udendørs, varmt tøj/fodtøj og behageligt tøj til at meditere i og bevæge dig i både inden- og udendørs. Der soves på enkeltværelser og delte værelser - mænd og kvinder for sig. 

Jeg glæder mig til at guide dig hjem, så du også kan blive din egen medicin.

 

TAK! 💜🙏💜


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger