2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

5 dages velvære retreat for krop og sjæl i Spanien

Arrangør:MUNONNE - Chalotte Inannah Fruergaard
Placering:Vilanova, Barcelona, Spanien
Fra:1/6/2020 kl. 08:00
Til:6/6/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:366

Vores 5 dages velvære retreat er et aktivt retreat, der aktiverer din krop, dit sind og vækker din sjæls velvære. Vores retreats er kendetegnet ved at du på kort tid kommer tæt på dig selv og oplever dyb afslapning samtidig med en skærpet opmærksomhed. Vi er kendte for den banebrydende undervisning i den nyeste forskning i vores formåen i at være selvhealende mennesker. Du får det sidste nye og redskaber til at tage med hjem og bruge i din hverdag. Med undervisning i “Vær din egen placebo” får du de sidste nye teorier i epigenetik, kvantefysik med mere, og vi prøver det sammen så du kan lære det på egen krop.

På dette 5 dages velvære retreat oplever du, at møde dig selv på en ny måde, med et forfrisket syn på dig selv og livet. Vores deltagere fortæller om langvarige resultater om mere fred, glæde, åbenhjertighed og mod på livet, efter vores retreats.

Denne lille uge, tager dig med ned på stranden i den smukkeste del af det nordlige Spanien. Brede sandstrande, åbent hav og blide bølger. Vi suger middelhavets blå farve til os, mens vi styrker krop og sind.

 

Se mere på: https://www.munonne.dk/sicif-spanien-juni-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger